Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnik2

Dlaczego kobiety nie chcą seksu oralnego?

Polecane posty

ja kocham mego partnera i robię z nim,co tylko zechce,to cudowne uczucie,gdy spełniam jego fantazje erotyczne:))on mnie za to ogromnie kocha i szanuje.

Gość a czy
ty jej robisz minetkę?

nie chca bo widzialy co w majtach ma UNDERTAKER . od tamtej pory tak sie wystraszyly, ze nie chca tykac cudzych majtasow w obawie,ze ich trauma sie powtorzy!

Gość do under undertaker
powiem Ci,ze bylam pomaranczowym podszywaczem undertaker, ale to ,co Ty wypisujesz to zakrawa na objaw skrajnej niskosamoocenyi upodlenia jakrowniez ewidentnego braku polotu myslowego.. :D kretyn/ka jak w morde strzelil! masz problem ze soba pustaku :)

Gość pytajnik2p
Nie, ja jej tez nigdy nie robiłem. Zresztą nawet by pewnie nie chciała. Ona mówi, ze teraz najważniejsze jest dla niej MIŁOŚĆ i niech tak zostanie. Ja rozumiem to, ale miłość nie wyklucza seksu przecież :-( No a dla niej to jest coś zlego, co wszystko niszczy. Ona chce, zeby milosc byla taka czysta i prawdziwa jak w komediach romantycznych. Kocham ja, ale mam doscy takiego podejscia, czuje sie troche jak dziecko, chcialbym czegos wiecej niz jakies ciagle przytulanki i calowania... No i zarzadzila, ze swoj pierwszy raz zaliczymy kiedys nad morzem przy zachodzacym sloncu.

Gość pytajnik2p

Gość gocha 69
pytajnik2 -napisalez ze ona ma 17 lat- wiec jak ma tyle lat to nic dziwnego ze jeszcze nie jest gotowa , nie odczuwa takich potrzeb

Gość pytajnik2p
Ja tez mam 17 lat jakby co :-) Ja wiem, ze to szlachetnie z jej strony, ze jest jedna z nielicznych dla ktorych liczy sie tylko MIŁOŚĆ jako uczucie, no ale bez przesady... Nie chce ciagle trzymac sie grzecznie za raczke i dawac sobie tylko buzi. Miedzy nami nie ma tej intymnej wiezi, ona chce zeby nasza milosc pozostala czysta. Kurde ludzie wezcie.... Filmow romantycznych sie naoglada i pozniej chce, zeby tak samo pieknie bylo w zyciu :-/

Gość gocha 69
faceci dojrzewaja szybciej do seksu niz dziewczyny , wiec pozostaje ci czekac az ona tez do tego dojrzeje :)

Gość Robakosik
skoro jeszcze nie bylo sexu jako takiego,to trudno zeby niedoswiadczona dziewczyna robiła Ci to ustami?poza tym Ty tez nie jestes chetny Jej polizac-wiec o co chodzi? z sexem oralnym w TYM wieku bywa róznie-albo robia to hurtowo,albo wcale-nie przeskoczysz tego niestety! ale jesli chcesz sexu i czujesz ze czegos Ci brakuje,to pownienies sie zawinac z tego układu...czas raczej nie bedzie dzialal na Twoja korzysc-tylko bardziej sie wku.wisz,a Ona na 99% nie zmieni zdania

Gość gocha 69
Robakosik- seks to nie matematyka tu nie ma kolejnosci w jakiej powinno sie rozpoczynac inicjacje. u mnie najpierw byl oral a pozniej stosunek....

Gość Robakosik
@gocha69 owszem,ale ciezko wymagac od dziewczyny-idealistki-romantyczki, zeby zrobila to na "dzien dobry" ustami!

Gość gocha 69
zgadzam sie:)

Gość pytajnik2p
Robakosik, dokladnie trafiles!!! DZIEWCZYNA-IDEALISTKA-ROMANTYCZKA... To jest wlasnie to... Gdzies tam napisales, ze nie jestem chetny, zeby jej 'polizac' - czlowieku, nie wiesz co mowisz :-) Zrobilbym to w kazdej chwili :-D No ale jest coraz gorzej... Bo juz sie ze wszystkim zawija, nawet z normalnym seksem, chyba nigdy nic z tych rzeczy nie zrobimy, to jest niemozliwe...

Gość Robakosik
a to sorka,stary-myslalem ze nie chcesz lizac,heh! ja bym sie zawinal z ukladu,z doswiadczenia wiem ze niedopasowanie sexualne to na dluzsza mete to męczarnia i 1szy przyczynek do zdrady! są dziewczyny które TO lubia...chyba odkryłem Amerykę:-)

Gość jakaś niejasność
a kto powiedział ze nie chcą???

Gość Beata z Albatrosa
najczęściej faceci maja małe penisy i nie ma co do ust włożyc .To nie jest podniecające dla kobiet

bo faceci określają sex oralny wulgarnie... smieja sie z kobiet, które lubią ten rodzaj pieszczot...

Też mialam 17 lat I moj facet miał pozytywne poglądy na oral, a ja uważałm,że to uwłaczajace dla kobiety. Ale poznalam go lepiej, dotarło do mnie,że to wcale nie świadczy wcale o braku szacunku itd, i się eksperymentalnie zgodziłam zrobić mu lodzika:) I mi się spodobało:D Jest troche inny problem, bo czasami na oral nie mam ochoty,a on zaczyna się zastanawiac, czy ja może tego nie lubie i robie to przymuszając się. Ale wcale tak nie jest:) ORAL JEAST SUPER W OBIE STRONY Pozostaje Ci zrezygnować, albo przekonac ją że ją kochasz i szanujesz, a pieszcoty są rzecza naturalną, i forma wyrażania uczuć,itd itp PS. A ile wy jesteście raze już?

Gość gość
ale macie problemy... Właściwy partner- robisz wszystko z przyjemnością . Niewłaściwy- nie robisz albo robisz z łaską- a to jest do czasu. i nie chodzi tu tylko o seks oralny, chodzi o wszystkie czynności życia codziennego.

Gość gość
gość dziś ale macie problemy... Właściwy partner- robisz wszystko z przyjemnością . Niewłaściwy- nie robisz albo robisz z łaską- a to jest do czasu. i nie chodzi tu tylko o seks oralny, chodzi o wszystkie czynności życia codziennego x Ale kotleta odgrzałeś/aś... Jednak masz absolutną racje. Dlatego nie żeńcie się i nie wychodźcie za mąż za szybko. Bo się może okazać jak w moim przypadku że Partnerka tylko udaje a po ślubie zmiana o 180.