Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kakaka

pomozcie prosze

Polecane posty

pozmocie mam małe piersi i zaczyna mi to przeszkadzac wiemze przez to niektorzy faceci nie zwracaja na mnie uwagi a to dl amn wazne znacie jakies ciwczenia na to zbey piersi urosly ewantualnie jhakies pigułki

Gość dobre cwiczenie
to przymocowac na 2 godziny po kilogramie mąki pszennej wrocławskiej do kazdego sutka i biegc truchtem wokól najbliższego śmietnika

Gość turecki kobziarz
jak maki wrocłąwiskiej to tylko z młyna Róznaka:D

Gość na to nie ma cwiczen
jak maja urosnac to urosna jak nie to nie a poza tym daj spokoj przeciez piersi nie sa najwazniejsze a wielu facetow woli male

Gość troszke sie oszukujesz
bo nie wiem ktory facet nie zwraca uwagi na piersi

Gość Mieć swoje zdanie
Dużo jeść :)

Gość zwyczajna wedżajna
o, zobacz sobie ten film: "9 songs". To jest bardzo erotyczny film i facetom sie podoba, a glowna aktorka ma naprawde male piersi. Jest spoko, nie ma co narzekac .

Gość cythrus maupa o2 pl
wiesz co...? moze poprostu troche przybierz na wadze? :P w sporej czesci z tluszczyku piersi sie skladaja... moje dziewcze stracilo 8kg i teraz nosi C zamiast D............ wy mie lepiej powiedzcie jak ja namowic, zeby spowrotem przybrala ;) (taki dżok)

Gość Amfetamina
do chirurga plastycznego :P

Gość facet 123
"wiemze przez to niektorzy faceci nie zwracaja na mnie uwagi" Kaka ! Problem leży w twojej psychice a nie w piersiach ! Włóż sobie watę i zobacz czy zaczną zwracać uwagę. Dla mnie kobieta może być interesująca z dużymi jak i z małymi piersiami - są naprawdę jeszcze inne rzeczy na które się zwraca uwagę.

Gość kolezankaszklanka
Kaka, sa mezczyzni, ktorzy lubia male, sa co lubia duze. Sa tez tacy, co lubia male i duze. Swiat jest roznorodny. Problem faktycznie lezy w twojej psychice. Powinnas zaakceptowac twoje cialo, takim jakie jest, nie garb sie, ale wypinaj piers, chociazby mialabyc mala, to juz lepiej bedziesz wygladala. Takie i takie piersi sa fajne, wazne, zeby hyly jedrne.

Gość kolezankaszklanka
http://codziennie.info/?p=55 oraz coś dla Ciebie. Kobiety, które nie mają wielkim piersi, a sa po prostu cudowne. Poza tym malej,filigranowej kobiecie wlasnie takie piersi pasuja idealnie.

kakaka małe piersi są sexy, moja dziewczyną nie ma wielikich piersi ma średnie i są super, małe mi się bardzo podobaja więc nie przejmuj, Ci co oceniają Cię po piersiach są płytcy i nic nie warci :*

Gość julian29
No wlasnie, male jest ok.

Gość frydzia
małe jest piękne niełam sie poco ci takie balony

Gość lepszy cyc niż nic