Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowanettka...

Lekarz mówi że wszystko ok ale chyba niema racji...

Polecane posty

Gość Nowanettka...

Dostałam okres w 13 dniu cyklu a moja gina mówi ze wszystko ok.Dodam ze miesiaczkuje od 4 lat i nigdy wczesniej tak wczesnie niedostałam.Dodam ze bardzo mnie często bolała głowa a jak dostałam to jeszce gorzej.Niezleciła badan i kazała czeklac do nastepnej.Prosze napiszcie mi co oznaczac może dpstanie okresu tak wczesnie czyli w 13 dniu cyklu.Czy któras z was tez tak miała??

Gość odświerzam.....

Gość spokojnie
lekarka ma racje, musisz zaczekać do nastepnej miesiączki, na to mogło wpłynąc wiele rzeczy, Ja sama tak miałam, przyczyna moze być stres, jakies przeziębienie czy cos takiego. Mozesz łykac multiwitamine zeby się wzmocnic. To na prawde nie musi oznaczać nic powaznego, jesli sie bedzie powtarzać to wtedy bedzie się mozna zacząć martwić, choc sa kobiety które ponoc mają takie krótkie cykle, tyle, ze grozi to anemia

Gość Nowanettka...
Dzięki za pocieszenie.Kurcze ja biore ostatnio często antybiotyki mam bakterie na migdałach i częste anginy.Może ma to coś w spólnego z tym nagłym dostaniem okresu.Barzdo sie p[rzestraszyłam ale musze poczekac do następnej a moze już bedzie normalnie czyli co 28 -30 dni

Gość jak bierzesz
antybiotyki to sprawa wyjasniona, nawet teraz się to moze powtórzyć bo jestes osłabiona ale może tez pójsc w druga stronę, ja jak bralam antybiotyki to mi sie spóźnił dwa tygodnie czyli cykl trwał 46 dni