Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwudziesto pięcio latek

podniecają mnie 15-16 letnie gówniary

Polecane posty

Gość wrobelek zyzio
po pierwsze nie jstes normalny tylko niedorozwiniety, poziomem znajomosci jezyka polskiego dorownujesz tym 15-kom i 16-kom . po drugie jestes robolem. prawda? :D

Gość hmmmmmmmm
co jest? wróbelek zyzio co ma pedofilia do roboli? chcesz powiedzieć że ty w totka wygrałeś i leżysz z dupą do góry i jesteś lepszy od robola?

Gość a draze kokosowe lubisz
????????????????????//

Gość no 16 latka to juz prawie 18
w dzisiejszych czasach niejedna 15-16 latka wyglada nie gorzej niz 18-19 latka! jesli wygladaja już jak "kobiety" to nie ma w tym nic złego, gorzej jesli pociągają cię te o dziewczęcym - dziecinnym wyglądzie! ja tez nie raz sie obejrze za taka "dojrzałą" nastolatką :) (a często o ile zgrabniejsze cialko ma taka świeżo dojrzaa nastolatka od takiej np. 25 latki) MNIAM!

Gość zboczeńcy banować

Gość popatrz po ulicach
jakieteraz są wyrośnięte nastolatki - jesli nie maj przy sobie pleacków szkonych i nie wychodz ą akurat z budynku szkoły - jak się odpowienio ubierze i umaluje to za cholere nie odróznisz takiej 16-latki od 20-latki !

A MNIE PODNIECAJA WSZYSTKIE KOBIETY PO 16 ROKU ŻYCIA. WOLAŁBYM NIE PODNIECAĆ INNYCH FACETÓW JAKBY MNIE WSADZILI DO PIERDLA ZA PEDOFILIĘ. NIE MA ZNACZENIA STARA, CZY MŁODA, GRUBA, CZY CHUDA. NAJWAŻNIEJSZY W ŻYCIU JEST UDANY SEKS, ZE ZDROWĄ KOBIETĄ, Z ZABEZPIECZENIEM I Z SATYSFAKCJĄ. POZDRAWIAM WSZYSTKIE PANIE