Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiSS_M

Odpowiedni zapach?

Polecane posty

Gość MiSS_M

Jaki wegług was jest zapach dla 16latki? Taki żeby nie był za stary i eleganci, tylko taki lekki ;D Jeśli masz jakis pomysł ..wpisz =] Z góry dziekuje PS. wolałabym żeby cena zmiesciła sie w ok.100, ponieważ mój budzet jest raczej skromny

Gość whited
idz do perfumerii i wybierz taki na swoj gust :|

Gość Idz do sklepu i powachaj
Nie truj dupy:o

Gość MiSS_M
ha ha haa.. Jakbym mieszkała w duzym albo chociaż wiekszym mieście to zapewne wyjscie do perfumeri nie stanowilo by problemu, tylko ze jest problem, bo mieszkam w miasteczku gdzie perfumerii nie ma Prosiłam o propozycje , a nie oferte wyjścia do sklepu, wiec czytaj dokładnie

Gość no to ja proponuje
moze c-thru? ladny jest fioletowi i rozowy :)

ja proponuje owocowe mgiełki i wody toaletowe adidaska! sa \"uniwersalne\"dla nastolatek;) a co do perfum....no niestety tu juz musisz sama wybierac,kiedy bedziesz miala okazje:(

Gość MiSS_M
Owocowe mgiełki- próbowałam tych z Avonu, i sa dość fajne ale niestety wg. mnie bardzo alkoholowe, bo zapach potrzyma sie 5min a potem zostaja alkoholowe plamy =/ Wody toaletowe. chyba zdecyduje się na jąkąs c-thru mam filotewe i mi sie podoba, ale czas na jąkas mała odmiane =)

dostałam kiedys wode toaletowa z pumy i smierdziała czystym spirytem:| albo jak wisniówka... no a tobie miss_m życze milego psikania;) na pewno znajdziesz swoj ulubiony zapach..

Gość nocośtam
dedzodorant 3 zapachy z gęby, z dupy i spod pachy

Gość MiSS_M
Megiszon dziekuję A temat uważam za zamknięty =) (jutro ruszam na podbój wód adidasa=)

a prosze cie bardzo;) ha!tylko nie wykup wszystkiego!:P to ja jade do szczecina na zakupy.tak w sephorze mozna kupic takie swietne małe buteleczki z naturalnymi zapachami!juz mam wanilie i orzech włoski....czekam na cos kwiatowego. pozdr!

Gość MiSS_M
Do sephory będe mogła wybrac sie dopiero w ferie, więc musze jeszcze odrobinke poczekać na ten luksus hehehe thx za odpowiedzi >>>The end of this subject

Gość nocośtam
wszysko zależy od typu urody, nie wszystko co pasuje drobnej brunetce będzie dobre dla hożej blondyny, typ ubioru, fryzura wszystko to ma wpływ na zapach jaki powinien Cię otczać...

Gość brazylijskie bikini
a mi się bardzo podoba nowy zapach Avonu Be Kissable.Kojarzy mi się własnie z młodą dziewczyną.Subtelny,a jednak ma coś w sobie,bo cały dzień chodzę i wącham swój nadgarstek po tym,jak go dziś popsikałam!