Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evvka

PROBLEM

Polecane posty

Gość evvka

mój chłopak włozył mi paluszka w moja ale nie poleciał mi krew choc byłam dziwicą czy to jest normalne czy podczas prawdziwego stosunku tez mi nie poleci.jestem poprostu załamana z nikim wczesniej sie nie kochałam. czy wy tez tak mieliscie !!!!!!!!

spokojnie blona jest dosc elastyczna.to tak jak wkladasz tampony to tez nie leci prawda??? wiec jesli nie ruszal mocno paluszkiem przy samym wejsciu do pochwy to po prostu jej nie nauszyl. członek jest wiekszy i na pewno ja przerwie

Gość evvka
rzecz w tym ze doś szybko ruszał i nie wiem czy to jest normalne

nawet jezeli szybko wsuwal i wyswal to to nic nie znaczy. ona tam jest jesli jeszcze sie nie kochalas. czlonek w zwodzie jest duuuzo wiekszy do palca wiec dopiero widac wtedy peknie.

Gość gocha 69
po pierwsze to normalne ze w trakcie stosunku , moze nie byc wogole krwi oznacza to ze nie masz juz blony (zostala przerwana w trakcie cwiczen fizycznych, przy wkladaniu tamponu itd itp)albo blona ma taka budowe ze jej przerwanie nie powoduje krwawienia. jednym paluszkiem nie zawsze da sie rozerwac blone a tak poza tym ,to w pierwszym razie nie chodzi o to zeby leciala ci krew

chce jeszcze dodac do wypowiedzi gochy ze nie zdarza sie czesto przerwanie podczas cwiczen czy wkladania tamponow. po prostu sie rozchylila bez uszkadzania. mialam tak pare razy dopiero potem jak zaczelismy ostrzej sie bawic to pekla. i przestalo leciec i dopiero przy wspolzyciu splynela reszta