Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MONIKA P

JAK MOZNA SPRAWIĆ BY UROSŁY RZĘSY ??

Polecane posty

Gość gość
odzywka revitalasch polecammm

Gość Deisy780
Uczę się w szkole kosmetycznej i lepszej odżywki od Revitalash nie ma,wspaniale rzęsy po niej rosną.Brwi również,krople na jaskrę też się sprawdzają,lecz są na receptę.Olejek rycynowy,stosowałam długo,lecz nie przynosił rezultatów.Jedyną wadą revitalash jest cena,ale starcza za to na długo i warto odłożyć.

Gość gość
specjalistyczne odżywki do brwi i rzęs są z pewnością skuteczne stosowałam już kilka, ale nr jeden jest dla mnie zdecydowanie RefectoCil Growth Booster - nie jest tani, ale efekt najlepszy!!

Gość gość
olejek rycynowy i te inne pierdy mozna, ale pomoc nie musza. mnie pomogl Revitalash, ale cene ma niemala bo za 5ml zaplacilam 430zl (stosuje to opakowanie juz 6 miesiac, a jeszcze sie nie konczy!) no ale rzesy po nim pierwsza klasa. A, i po tych podrobionych relash i x lash efektu takiego nie bylo :)

Gość gość
Dziwna sprawa że u Ciebie nie zadziałało. U mnie sprawa była poważna bo po chemioterapii moje rzęsy były w opłakanym stanie i zdecydowałam się na zakup Realash za 3ml zapłaciłam 169zł co wystarczyło mi na 4miesiące. Zakupu dokonałam na http://urocze-rzesy.pl i jestem bardzo zadowolona z efektu bo rzęsy urosły stały się zdrowe i gęste. Z mojego doświadczenia polecam bo warto

Gość Olga69
Widzę że koś już napisał o serum REALASH więc nie będę się rozwodzić a jedynie potwierdzę jego skuteczność bo to naprawdę działa i daje fajny efekt

Gość gość
bardzo znikome rezultaty, najskuteczniejszy sposób to używanie kropli na jaskrę ,rzęsy roną jak szalone taki uboczny skutek ich używania:) no ale to tylko dla osób , które mają to dotknięte są tą ciężką chorobą.

Gość FrankaNN
Może jakaś odżywka? Moja siostra ma świrka małego:) i bierze lasvolution, nie mówię jej tego, ale fakt... rzęsy ma grubsze i dłuższe... w końcu kupowała w aptece i przeszukiwała neta zanim się zaopatrzyła:) można spróbować bo nie jest drogo, a efekt widoczny. Odżywka do rzęs z apteki przynajmniej daje nam pewność, że nie jest bublem.

Gość gość
Long 4 lashes cena ok 60-70 zł kupisz w Rossmanie, lub Revitalash ok 200 zł zamówisz u kosmetyczki. Efekty są lepsze po tym drugim, ale tańszy też daje radę. Rzęsy są gęstsze i dłuższe. Smarujesz podobnie jakbyś robiła kreski na powiece :)

Gość wizaż
Ja używam RefectoCil BeautyLash EyeLash Growth Booster .Serum w naturalny sposób aktywuje przyspieszony wzrost rzęs do 75% dłuższe rzęsy po 6 tygodniach, serum wzmacnia i dodaje objętości, wysoce wydajny preparat dla zdrowych i pięknych rzęs ,kluczem są bioaktywne substancje wspomagające osiągnięcie pomyślnych rezultatów Polecam

Rzęsy miałam słabe, kruche i ciagle mi wypadaly wiec poszlam po rozum do glowy i kupiłam w aptece odżywkę do rzęs LashVolution. Serum naprawdę działa! Rzęsy są zdecydowanie dłuższe i jest ich zdecydowanie więcej - nowe rzęsy zaczęły wyrastać w okolicach kącika oka gdzie nigdy wcześniej tam nie miałam !!! http://lashvolution.pl/

Gość penerq
hej czy korzystała któras z Was z lashrevolution? jakie sa wasze spostrzezenia? chce zaczac ale nie wiem czy jak mam 17 lat to moge takie serum stosowac :d troche sie martwie, bo ludzie w siec***isza straszne rzesy, np tu: http://medtutor.pl/forum/lashvolution ze wypadaja itp i nie mozna pozniej z nimi dojsc do ladu. is it true?

Gość gość
Być może to kwestia indywidualna, ale na mnie olejek rycynowy i Foltene nie pomogły. Zadowolona jestem z 4 long lashes, na moje rzęsy działa. Przedłużanie zrobiłam raz i nie mam zamiaru powtarzać. Rzęsy mam dłuższe, bez ubytków. No i nie zbankrutowałam podczas zakupu ;)

Gość gość
Po revitalash urosły rzęsy to fakt. Tańszy- long4lashes stosowałam na brwi i też pieknie urosły tam gdzie mogłam ich normalnie zapuścić. Zastanawia mnie tylko fakt czy używanie bimatoprostu nie jest na dłuższą metę szkodliwy???

Gość gość
Moje zaczęły rosnąć i wzmacniać się po kuracji odżywką do rzęs Biotebal xxl. Proponuję przeczytać skład, ma i biotynę i bimatoprost, jeden z najskuteczniejszych składników pobudzających wzrost rzęs. Będziecie zadowolone z efektów.

jeśli naturalnie nie masz długich rzęs to te wszystkie olejki nie pomogaą. One jedynie mogą pomóc przywrócić dawny stan. Ja niestety naturalnie mam blade i krótkie rzęsy wiec jestem skazana na sztuczne. Serdecznie mogę polecić panią Bąk z warszawy bo nareszcie wyglądam jak człowiek

Gość Maźka0
Mnie serum Biotebal rzęsy xxl zapewnia piękne i gęste rzęski :) używam go kilka tygodni, a różnica w długości włosków jest mocno widoczna :)

Gość Sandra Malik
Jeśli chcesz się dowiedzieć czegoś o odżywkach do rzęs, to przede wszystkim zacznij od sprawdzenia tego bloga - http://rzesy-odzywki.pl bo jest jak kompendium wiedzy dla rzęso-maniaczek ;) Najważniejsze jest, żeby pamiętać, że rzęsy żyją swoimi cyklami i zachowują się jak wszystkie włosy. Czyli po prostu REAGUJĄ na zmiany chociażby diety czy środków, które używamy. Najpierw wiedza, potem zdrowe, długie i grube rzęsy :) Miłego dzionka!

codzienne smarowanie olejkiem rycynowym pomaga. Wczoraj czytałam na necie, że można zrobić lifting rzęs-podkręcenie i odżywienie naturalnych rzęs. Efekt utrzymuje się do 6 tygodni.

Gość gość
Ja stosuję serum biotebal xxl od dwóch miesięcy i dzięki niemu mam piękne i zdrowe rzęsy. W pewnym momencie myślałam nawet, że będę musiała doklejać rzęsy, żeby wyglądać normalnie. Na całe szczęście regularne stosowanie odżywki przyniosło efekty.

Gość kasiakasia4
Próbowałam olejku rycynowego, ale strasznie podrażniał mi oczy, także kupiłam specjalne serum do rzęs z bimatoprostem od eveline – działa, moje rzędy w końcu odżyły, także mogę polecić.

Gość kisia

kup sobie luksusowe serum stymulujące wzrost rzęs Christian Laurent. Ja stosuję już nieco ponad 2 tyg i rzęsy są o wiele wiele dłuższe i grubsze. Efekty przyszły mega szybko 🙂