Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfdfasfsafsafds

dziewczyna moich marzeń

Polecane posty

Gość sfdfasfsafsafds

jest aspołeczną samotniczką jest samodzielna ma inteligentną pasję nosi spódnice bardzo jej się podobam (i ona mi oczywiście)

Gość sfdfasfsafsafds
no niestety nie znam takiej i raczej nie poznam :( bo też jestem aspołecznym samotnikiem :(

zawsze możesz sobie kogoś takiego wyimaginowac, aż w końcu uwierzysz że naprawdę istnieje i jest Twoją dziewczyną

Gość sfdfasfsafsafds
nie mam aż takiej wyobraźni :( przegrałem swoje życie :(

Gość olinka84
czemu mowis ze przegrales swoje zycie?? :(

Gość sfdfasfsafsafds
olinka84: patrz post z 20.35 :(

Gość bkyutfr
:) ja jestem aspołeczną samotniczką i jestem bardzo samodzielna niestety pozostalych dwoch warunkow nie spelniam na szczescie mozna znalezc swoja pasje (ktora szukam) i zmienić garderobe. czy bedziesz mi sie podobal? pewnie tak, skoro jestes samotnikiem czy ja ci sie spodobam? PEWNIE TAK SKORO JESTEM SAMOTNIKIEM... :):):) fajnie ze takie dziewczyny sa jeszcze poszukiwane :)

no popatrz, opisałeś mój ideał faceta ;) pomijając tą spódnicę oczywiście :)

lepiej nie użalaj się nad soba tylko wyjdź tam gdzie ludzie raczej nie uczęszczają - może jakis damski odludek w spódnicy też tam będzie

Gość olinka84
rozumiem,ale nierozumiem czemu brak wiary ?

Gość olinka84
ja takze jestem takim pustelnikiem ale to zracji mojej pasji i trybu zycia a taze po czesci z wyboru bp tak mi dobrze. O sobie powiem ze jestem odludkiem w spodniacha nie spodnicy. Czy koniecznie ta czesc garderoby ci sie podoba? :)

Gość bkyutfr
olinka a co to za pasja? i jaki tryb zycia? fajnie spotkac innych pustelników :)

Gość prawie idealna
bo nie mam inteligentnej pasji i nie nosze spódnic a gwoli ścisłości: wymień kilka przykładów "inteligentnej pasji"

Gość sfdfasfsafsafds
w ogóle przy moim trybie życia i niesmialosci i braku poszanowania społecznych konwenansów (ta cała zapoznawcza gadka o niczym) nie mam szans takiej spotkać :( a inteligentne pasje? np: grafika komputerowa, programowanie, języki obce, ambitne kino w spódnicy dziewczyny po prostu bardzo atrakcyjnie wyglądają;) od czasu do czasu mogę jej pozwolić założyć spodnie;)

Gość olinka84
pasja muzyka, atryb nie zawsze regularny tzn. raz noc jest dla mnie dnie, a raz dzien jest noca. A wszystko przez ta muzeyke. Ale tak mi dobrze i akceptuje siebie taka jaka jestem i to co robie. :) Tez akceptuj siebie bo to wlasnie jst zyciodajne dla twojego sukcesu a muzyka czy ja wiem czy to inteligentna pasja? dla jednych inteligentna pasja znaczy co innego co dla drugich...

Gość prawie idealna
Dzięki za przybliżenia pojęcia, teraz przynajmniej mam pewność. Jeszcze spódnica jest do przyjęcia ale z tą pasją bło by ciężko. Ech.. trudno. Powodzenia w szukaniu ideału, bo są takie, jakich szukasz ;)

Gość bkyutfr
do zalozyciela tematu...skad ja to znam...tez mnie denerwują pytania typu gdzie studiujesz, co robisz w wolnych chwilach, co lubisz itd bla bla bla i tez jestem niesmiala... moja pasją jest psychologia, czlowieka, zycie...to mnie pochłania na maksa ale ma tez swoje minusy - nie dogaduje sie z nikim praktycznie :/ tylko z tymi ktorzy czuja bluesa. ale takie zycie i kocham je bo jest tylko jedno. Ale masz sztywne ramy : spodnica, samotniczka, grafika komputerowa dodaj tylko kolor oczu i dlugosc nóg i ... :P wyluzuj chłopino kazdego da sie pokochac, przeciez nie bedziesz kochal ja za to ze zna 3 jezyki obce tylko za jej osobe, charkter, zachowanie, sposob mowienia i robienia roznych rzeczy. wiec nie ograniczajmy sie ;)

Gość bkyutfr
facet moich marzeń: samotnik idealista dluższe włosy szczupły fajny styl ubierania sie ceniacy nade wszystko wartosci takie jak milosc i przyjazn majacy w poważaniu kariere i te inne duperele cieszacy sie z zycia i z kazdej chwili pasjonta spontaniczny szalony poczucie humoru błysk w oku nutka romantyzmu zasadniczy ale bez uprzedzeń zdystansowany do siebie i swiata taki troche niedzisiejszy ;) ale to ideał...ktorego watpie abym spotkala :)

Gość sfdfasfsafsafds
bkyutfr: spoko, znam życie, te pasje to taka ballpark figure;) w sumie kazde zajecie wymagajace troche inteligencji\kreatywnosci ujdzie wiem że mozna sie zakochac w lasce bo ladnie sie usmiecha i ladnie odgarnia sobie wlosy z czoła, ale ja tu usiluje stworzyc portet kobiety z którą byłbym w stanie być przez dłuższy czas i jakoś byśmy się dogadywali: nie czyste pożądanie ale też coś w stylu kumplowania się.

no ok, może się znajdzie, tylko gdzie kierowac podania, bo tu widac jest troche pań pasujących do podanych przez Ciebie parametrów

Gość olinka84
ale czy ty jestes otwarty na swiat i rozne typy ludzi i zdrazen, bo sadze ze masz swoj zamkniety swiat do ktorego nie wpuszczasz roznych i roznorodnych zrodel wrazen,emocji itp. Chyba nie jestes zabufialy(sorki za wyrazenie)??

Gość olinka84
ale czy ty jestes otwarty na swiat i rozne typy ludzi i zdrazen, bo sadze ze masz swoj zamkniety swiat do ktorego nie wpuszczasz roznych i roznorodnych zrodel wrazen,emocji itp. Chyba nie jestes zabufialy(sorki za wyrazenie)??

Gość sfdfasfsafsafds
nie wiem boje sie tu tak zostawiac swojego kontaktu a poza tym jestem brzydki i w ogóle

Gość norman.
aspołeczna samotniczka? a cóż to takiego? wątpie czy z taką byłbys na dłużej szczęsliwy... cos chyba masz nie tak z głową...

Gość bkyutfr
masz gdzies foto :D mi sie tacy podobaja :D zreszta nie to ladne co ladne lecz to co sie komu podoba :)

Gość sfdfasfsafsafds
ee podpuszczacie mnie;) poza tym tylko laski z poznania mnie interesują bo nie mam samochodu zeby do nich jeździć:(

ale za to masz kompa i dostęp do netu - ustawiony jesteś że hoho, niejeden by tak chciał

Gość olinka84
hm... a jednak nie wierzysz w siebie? nie akceptujesz? prosze odpowiedz mi na te pytania. Byc moze bede mogla wstanie ci pomoc

Gość bkyutfr
czekasz na gotowe nie dobrze ja złapałam doła i ide spać nie ma miejsca na swiecie dla wrażliwych - i co ja mam zrobic? zejsc z tego swiata? zmienić się? udawać twardą choć w srodku galaretka? odechciewa mi sie wszystkiego kolorowych 🖐️