Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lakla

Pierwszy raz ...problem

Polecane posty

Gość lakla

WItam Mam maly problem licze ze mi pozecie. A wiec bylo to tak ostatnio chcielismy sie kochac z moim partnerem (to mial byc nasz pierwszy raz) i wlasciwie wszystko dobrze sie zaczelo ja bylam podniecona on tez i kiedy mialo przejsc do finalu to on nie mogl wlozyc penisa. Moze sa jakies sposoby czy pozycje na ten pierwszy raz?????

Gość lak
bylas za malo podniecona i tym samym malo wilgotna zeby mogl sie wslizgnac. niech cie palcami rozpycha wczesniej.

Gość I will try to help
wiesz co?moja kolezanka miala podobny problem i okazało sie ze sa pozycje w ktorych nie moze uprawia sexu a moze na dobry poczatek-zelik? K&Y jak dla mnie-sexik z nim reewlka

Gość może...
nie miał odpowiednio sztywnego!!

Gość mąż zimnej zony
ty lezysz na plecach pod pupa mała poduszka , nogi wysoko nad siebie , tak zeby Cie widział ,on duzo slini dziurke , mozesz jeszcze rozchylic posladki , i musi,....:)

jak sie popiesci to sie zmiesci :P a tak na serio-popieram pomysł z zelikiem i ze slinieniem :)

Gość jeździec
Jezeli miał erekcję...to winna jest często w tej sytuacji niewłaściwa pozycja a raczej ułożenie dziewczyny. Pewnie leżałaś rozchylona a nogi wyprostowane. Najkorzystniej jest jesli uniesiesz nóżki a kolanka przyciągniesz do piersi...wtedy on ma wygodny dostęp do wejscia no i przede wszystkim widzi gdzie wprowadzić członka. Poza tym...zdobadz sie na miły gest i sięgnij i pomóż mu wprowadzić członka.Wiem jak to było pierwszy raz...sam miałem podobne problemy :) Powodzenia!

Gość jeździec
kolekcjonuje filmy z jamesem bondem w bulgarskiej wersji jezykowej

Gość nie podszywaj...
się bułgarski łachu pod jeźdźca...

Gość lakla
Dzieki za odpowiedzi. Mam nadzieje ze juz bedzie dobrze dzieki waszym wskazowka.