Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielkie zmartwienie

policystyczne jajniki

Polecane posty

Gość vhhvbjgj

Gość Agilla23
Witam wszystkie pco-wiczki! Mam 23 wiosny i u mnie także stwierdzono pco, w sierpniu 2007, ale na pewno miałam te schorzenie dużo wcześniej, ponieważ zawsze miałam problemy z okresem. Pierwszy dostałam w wieku 16 lat, miałam w miarę regularny przez pół roku...Potem zaczęły się schody, nawet miałam 2 lata bez miesiączki. Ostatnio od stycznia 2008 zapisałam się do kolejnego lekarza, leczyłam się estrofemem i duphastonem( ale okresu do dziś brak, choć moja ginekolog była pewna, że dostanę), a przed tym leczeniem u innej ginekolog brałam luteinę(sierpień 2007) i po tym dostałam krwawienie. Właśnie niedawno dostałam skierowanie do szpitala na badania, ponieważ po estrofemie nie wystąpiła miesiączka...już myślałam, że się uda. Jest mi smutno, idę pierwszy raz do szpitala,mam zgłosic się przed 8, na czczo. boję się co mi wykryją Tylko 1,5 dnia tam mam być, tzn. na oddziale endokrynologiczno-ginekologicznym. Właśnie biorę luteinę,żeby wywołać okres,a w 2-5 dniu cyklu mam się położyć. Czy któraś z Was też miała takie zalecenie od specjalisty? Co to za badania? dzięki i pozdrawiam! Dodam, że jestem z Bialegostoku i idę do PSK.

Gość dagussssssssssssssssssssssssss
ja właśnie mam zlecone takie badania ale dopiero jak wystąpi miesiączka powiesz mi co robili za badania Ci w tym szpitalu????z gory dziekuje