Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fredi07

Czy z ludźmi tu poznanymi kiedykolwiek spotkaliście się w realu ?

Polecane posty

Osobiście odnoszę wrażenie, że tylko na jałowych dyskusjach się kończy.

Gość a czy
o wlasnie jak to jest????

Gość co ty taki zdesperowany
życie ci się kończy?

Gość sympatyczny romek
ja tam zamierzam Oleśnice odwiedzić :P

Ja zdesperowany ? Mój przyjaciel otworzył szufladkę w komodzie swojej żony i wyjął z niej mały pakiecik owinięty w bibułkę. To - powiedział - nie jest zwykłe zawiniątko - to jest bielizna osobista. Wyrzucił opakowanie ukrywjaące zawartość i przyjrzał się jedwanej, wykończonej koronką bieliźnie. Kupiłem to jej, kiedy pierwszy raz pojechaliśmy do Nowego Yorku 9 lat temu, nigdy jej nie założyła czekała z tym na jakąś specjalną okazje! Więc dobrze - pomyślał dzisiaj zdarzyła się ta odpowiednia okazja. Zbliżył się do łóżka i ułożył bieliznę przy jej głowie, obok innych rzeczy. Niedługo będzie ją ubierać do trumny. Po krótkiej chorobie wczoraj zmarła. Potem patrząc się w moją stronę powiedział: Każdy dzień, który przeżywasz jest ta specjalna okazja! Nasze okazje już minęły. Nie warto było zostawiać wszystkiego na potem. Te słowa zapadły mi w pamięć, mam je ciągle na myśli - one zmieniły moje życie Teraz więcej czytam a mniej sprzątam. Siadam na tarasie i rozkoszuje się urodą okolicy bez poczucia winy, że nie wypieliłem ogródka. Spędzam więcej czasu z moimi bliskimi i przyjaciółmi, a mniej pracując. Zrozumiałem, że życie to ciągłość doświadczeń, które trzeba przeżywać w radości, a nie próbować je przetrwać lub ścierpieć. Już niczego nie odkładam na potem, piję codziennie z moich antycznych , kryształowych kieliszków. Zakładam nowe ubranie na zakupy w supersamie, jeżeli tylko zdecyduję, że mam na to ochotę. Nie zachowuję moich najlepszych perfum na specjalne imprezy tylko używam ich codziennie, kiedy pragnę poczuć je na sobie. Zdania zaczynające się od \"pewnego dnia\", \"kiedyś\" znikają z mojego słownika. Jeżeli coś jest warte zobaczenia, usłyszenia lub przeżycia, chcę to zobaczyć, usłyszeć i przeżyć teraz.

amen

dziewczyny z topicu \" kto wpisze sie..........\" spotkaly sie 06.01 w Poznaniu, bylo super-pozdrawiam was kobitki👄

takie przejmujące, jednakże jakie płytkie równocześnie

\"jutro, jutro, zawsze jutro i tak się trwoni całe życie\" :) fajnie, że ktoś przypomina, że życie to DZIŚ a nie jutro..!

Gość Znów
Znów Cię fredi07 witam..no co się porobiło???? Masz rację, życie krótkie i tyle miłych chwil ucieka!!!! Nie poznałam, ale kto wie wszystko przede mną!!!! Pozdrawiam...

Gość Znów
Chyba jednak nie wiesz!!! Nieważne...pora na dobranoc????A bym pogadała ...

Gość Realny
Ja miałem tą przyjemność spotkać się w tak zwanym realu

Gość Znów
...i co??? zgrane z wyobraznią? Nie uciekłeś ?

Gość Znów
Jesteś ale jakoby Cię nie było!!! Czym zajęty tak ciężko jesteś...? Realny opowiedz jak było ????

Gość Znów
masz na myśli ten temat???Całkiem dobry...Mnie się podoba!!!!

Tyś nigdy nie pozwoliła matce się frasować Ani ojcu zbytnim myśleniem głowy sobie psować

Gość Znów
To pogadaliśmy...Miłych snów!!! Ja też spadam...