Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inamorata

piekna w 2 tygodnie

Polecane posty

Gość inamorata

dziewczyny, potrzebuje waszej pomocy. Za 2 tyg jade na pare dni do mojego faceta, nie widzielismy sie dosc dlugo bo on mieszka za granica. Prosze poradzcie mi jak mam dbac o siebie przez te 2 tyg zeby efekt byl naprawde super. Jakies maseczki, ujedrnianie, peelingi, dieta? Poradzcie cos!

Gość Morwa51
Ja wlasnie tez mam ferir i chcialam sie przez te 2 tyg doprowadzic do porzadku,no jesli chodzi o mnie to znacznie mniej jem(bo mam dosc ze nie moge sobie kupic moich wymarzonych spodni w big star'ze ),no niestety mam jeszcze problem maly z zaskornikami na brodzie i wogole mam cere naczynkowa ale juz nie jest tak zle,dzis kupilam dobre wutaminki obkurczajace, Do poprzedniczki(autorki) myslimy podobnie,chcemy sie "odnowic " w 2 tyg ale zawsze rzeba dbac o siebie w przeciewnym razie po totalnym zaniedbaniu nawet rok nie pomoze :(:( niestety

Gość inamorata
wiesz, ja staram sie dbac o siebie ale wiadomo ze tak normalnie nie starcza czasu na jakies extra zabiegi. A teraz bardzo mi zalezy zeby wygladac zniewalajaco :) Slyszalam kiedys ze dziewczyny sie zawijaly w jakies folie spozywcze? Ktos cos wie na ten temat?

Gość Morwa51
Rozumiem :) ja tez nie mam czaSu .......:( Nie ja niestety nie slyszalam o takim sposobie :(:( topiku tez nie widzialam, wpisz w wyszukiwarce napewno znajdziesz cos o dobrych maseczkach itp zrobo sobie porzedny pilling i pamitaj ze usmiech rozpromienia cala twarz i cobys nie zrobila nic nie ma z nim szans !!! masz 2 tyd to duzo na drobne poprawki typu maseczki itp Moze wybierz sie do kosmetyczki :)

Gość inamorata
no w sumie planuje sie wybrac moze razem cos zdzialamy.. co do usmiechu - zdecydowanie masz racje, boje sie tylko ze ja przestane sie usmiechac jak przyjdzie mi pokazac moja przesuszona skore na nogach, blizny po wrastajacych wloskach itp. Mam tylko cicha nadzieje ze on nie zwroci uwagi , chociaz reki sobie uciac nie dam bo straszny z niego esteta

Gość Morwa51
wiem wiem =) tylko my kobiety na wszystko zwramay uwage ...a tak naprawde jesli kocha nas facet szcerze to naprrawde na takie pierdolki nie zwraca uwagi :) liczy sie serduszko :) sama z reszta wiesz ze jesli kochasz swojego chlopaka to nawet jesli w jego wygladzie sie cos zmienilo (np pryszcz czy inne tam) to nie zwracasz na to uwagi bo i tak go

Gość inamorata
masz racje, madra kobieto :) Ja bym pewnie zauwazyla jakas zmiane w jego wygladzie ale z pewnoscia nie bedzie to mialo wplywu na to co o nim mysle i co czuje. co nie zmienia faktu ze sama bede sie czule lepiej wiedzac ze moj wyglad jest hmm.. bez zarzutu :)

jeśli chodz i folię spożywczą to rzeczywiście dobry pomysł, działa jak mini sauna. najpierw robi się piling ciała , potem nakłada maseczkę w zależności id tego co komu potrzebne ( ujędrniającą, nawilżającą...) lub balsam. owijamy się w folię i tak chodzimy jakieś pół godziny lub dłużej. działa to na tej zasadzie, że pod folią ciało się rozgrzewa i łatwiej wnikaja w skóre składniki z maseczek.

Gość inamorata
Emcia - dzieki wielkie, na pewno wyprobuje!