Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie panna

Czy zdąże???

Polecane posty

Gość taka sobie panna

Planujemy z moim miśkiem ślub na wrześien tego roku, ale jeszcze z niczym nie ruszyliśmy...Mamy zamiar ruszyć ze wszystkim poczatkiem lutego, tylko czy sie wyrobimy???????????? Dodam, ze ma to być przyjęcie na okolo 50-60 osob. Pochodzimy z malego miasta, z salą nie powinno być problemu z terminem w kościele też....

Ja slub biorę w czerwcu i nic nie mam. Przyjęcie będzie na ok.30 osób. Zacznę wszystko dopiero w marcu - wtedy pójdę do księdza. Rozmawiałam z Nim ile wcześniej mam przyjść, powiedział że 3-2,5 miesiąca wcześniej. Przyjęcie będzie w ogrodzie, więc sala odpada.

Gość taka sobie panna
A jesli nie bedzie pogody?? Nie obawiasz sie deszczu?

stoły z jedzeniem bedą na werandzie, a miejsce do tańczenia pod namiotami

oczwyiście ze zdąrzysz. My jedynie co na poczatek zaklepaliśmy księdza i sale( pół roku przed ślubem) masz jeszcze dużo miesięców więc nie bój sięże coś pójdize nie tak

Gość gąska_Balbinka
Do Olaaa Bardzo mi sie spodobał ten pomysł z przyjęciem w ogrodzie. Naprawde SUUPPEERR. Sama nie lubie tego rodzinno-towarzyskiego zbiegowiska. Może kiedys skorzystam z tego pomysłu :) :) :)

JA mialam tak samo ślub we wrzesniu. Ale sale, kucharki, ksiedza i kapele zaklepałam juz w styczniu. I dobrze zrobilam. W sumie chcialam ostatni lub przedostatni weekend września, ale juz nie było miejsc ani na sali, ani w kosciele, kucharki tez niet. Więc dobrze ci radze te 4 rzeczy zaklep sobie od razu. A i tez pochodze z małej wiochy.