ana1714 0 Napisano Styczeń 17, 2006 a może znacie jakąś stronkę ze zdjęciami tych ćwiczeń. Czytałam na forum http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=6076, że są takie ćwiczenia i regularnie stosowane podobno na jakiś czas chronią przed zmarszczkami. Jedna z dziewczyn napisała (mowa o zmarszczkach pod oczami): \" ale te miesnie mozna cwiczyc. mam kolezanke w wieku lat 38 i kolo oczu ma gladziutko. Ale codziennie rano i wieczorem regularnie cwiczy miesnie twarzy. Trzeba mieć duzo samozaparcia, ale rezultaty (przynajmniej u niej) spektakularne :)\" Ona ma w łazience na ścianie wokól lustra mnóstwo rycin na formacie A4 poprzyklejanych, twierdzi ze z netu ściągneła. Najlepsze, że w ogóle jej nie krępuje to że każdy gość to oglada, dumnie nosi wyniki ćwiczeń na twarzy :) Za pare latek chyba się sama skusze :)\" Prosze o takie stronki...plisss Chcę ćwiczyć za wczasu...:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maratika Napisano Styczeń 17, 2006 nie sądzę aby na kurze łapki były jakiekolwiek ćwiczenia... to raczej sprawa genetyczna, zależna od mimiki lub skalpela... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ana1714 0 Napisano Styczeń 18, 2006 a ja tam wierzę w profilaktykę...tego co się ma nie da się poprzez ćwiczenia poprawić, ale da się dłuuugo \"konserwować\" bez żadnych drogich kremów...no wystarczą te średnio drogie ;-)...to zna ktoś te ćwiczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach