Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepozorna__

przeszłość...na moim ciele...

Polecane posty

Gość niepozorna__

nie wiem czemu o tym pisze...moze dlatego ze nigdy nikomu o tym nie mowilam. a wiec dawno dawno temu byłam gruba...mialam spora nadwage i co za tym idzie góre kompleksow. Nie dbałam o siebie, bo i po co skoro wygladałam jak potwór. Jednak nadszedł dzien w którym postanowilam to zmienić.Wziełam sie w garść i zaczelam sie odchudzać. Kiedy już byłam zadowolona z mojej figury stwierdzilam, ze to mało. Zaczełam eksperymentować z makijażem, włosami. Moje nowe ciało wyglądało o stokroć lepiej wiec i ciuszki mogłam dobrać jakie tylko chciałam. Okazało sie ze jestem kobieta...a nie potworem z lochnes. Mało! okazało sie że jestem piekna kobieta. Przynajmniej to wynika z opini facetow. Napisze Wam jak wyglądam. Jestem malutka mam 160 cm, co wspolgra z moja drobniutka budową, małe stopy delikatne dłonie, nie mam figury modelki, mam taka figure jaka faceci okreslają-seksowna. dosc duzy biust, zgrabne posladki i zaznaczona talia. mam dlugie zadbane blond wlosy, praktycznie zawsze perfekcyjny makijaż,duze piekne niebieski oczy, duze usta...co jeszcze wymieniać? po co to pisze? pisze to dlatego że to wszystko co było kiedyś choc mineło zostawilo po sobie slady...te slady to moje kompleksy...rozstepy cellulitis i niezbyt jedrny biust...watpie zebym kiedykolwiek sie tego pozbyla. Ide po ulicy z podniesioną glowa, wszyscy mysla ze jestem zapatrzona w siebie idealna kobieta bez kompleksów. Niestety nie ma to za wiele wspolnego z prawda, jestem pewna siebie bo to klucz do tego by być postrzegana jaka piekna, ale gdy przychodze do domu, ide pod prydznic i musze patrzyć na moje okreone ciało...eh dziewczyny nie popelniajcie moich bledów, nawet jesli wyjdziecie z nadwagi, wasza przeszłość zostawni piętno na waszym ciele. dbajcie o siebie cały czas, a nie kiedy bedzie juz za pozno...

Gość Ejjj noo
Nie rób z tego znowuż takiej tragedii zyciowej. Prawie każda dzieczyna to ma i nie dołuje się tym tylko ewentualnie jakoś z tym walczy a Ty mówisz to w taki sposób jakby conajmniej Cię kiedyś bito w dzieciństwie pasem

Gość pierdolenie smutkow

Gość akutat celuit itp
maja najmniejsze znaczenie przy doławaniu sie , są leprze pwody np. brak pracy, brak celu w życiu, brak pasji, brak faceta, nawet gdybym była piękną booginia seksu i tak byłabym w dołku

Gość dobre_pytanie
przeraza mnie to jak niektore dziewczyny potrafia byc prozne i puste

Gość popieram że to
pierdolenie smutków każda ma kompleksy chuda, gruba, chuda kiedyś, gruba kiedyś chuda teraz... ja nigdy nie byłam gruba, mam niezłe wymiary 86/62/88. ładna cerę i długie włosy i wiem, że mnóstwo osób uważa, że wyglądam super, a i tak mam kompleksy jak każdy, np. uważam, że mam za duży tyłek tylko po co miałabym zakładać topik na ten temat?

Gość aboabo
niepozorna i tak jestem ładniejsza od ciebie no i najważniejsze nigdy nie musiałam się odchudzać, jestem od ciebie dużo wyższa a tym samym mam proporcjonalniejszą figurę no i ogólnie wszyscy faceci są we mnie poprostu zakochani! to oczywiste wiadomo dobre geny to podstawa!

Gość ale dol..
moze i tak ale i bardziej tepa od niej

Gość aboabo
wybacz ale to niemożliwe

Gość nie wiem co miał
na celu ten topik. Jakieś szukanie tragedii na siłe i robieniu tej tragedii z jakiegoś małego gówna. Ja zawsze byłam chuda a i tak mam usiane rozstępy na tyłu. To hasło typu "dziewczyny dbajcie o siebie bo potem może być już za późno" sorry ale można sobie w dupe wsadzić. U niektórych dzieczyn rozstępy i tak się pojawiają mimo że dbają o siebie bardzo. Na pewne rzeczy nie mamy wpływu.

Gość arre
Może ona po prostu potrzebowała sie komukolwiek wyżalić. Nie wierzę, że wy nigdy nie miewacie dołków. Pisząc 'dziewczyny dbajcie o siebie(...)', chciała nam po prostu dać radę. Ja też od zawsze jestem chuda a i tak mam rozstępy, ale jaki to ma związek? nie widzę żadnego powodu żeby tak ostro na nią najeżdżać...

Gość to tylko swiadczy o niej
jak pusta jest bo w zyciu sa wieksze problemy!!!!

Gość a czy wy zdajecie
sobie sprawe jak wyglada człowiek bo duzym schudnieciu??? jesli nie to obejzyjcie programy w telewizji, wtedy zobaczycie, ze szcupłe osoby moga się bać pokazać na plazy bo skóra wyglada tragicznie wtedy. I powiem wam, ze kompleksy zwiazane z uroda, ale kompleksy prawdziwe a nie urojone, jak to duzo osób ma, sa najgorsze bo odbieraja pewność siebie bardzo często, a co za tym idzie zła sytuacje materialna bo źle im znaleźć prace i uczuciowa, bo nie dość ze są brzydkie to zachowuja si ejak szare myszki

Gość ..xx..
no i co z tego ze tak wyglada - trzeba sie tylko ubierac odpowiednio a nie ze baba po schudnieciu zaklada bluzke odslaniajaca brzuch i sie potem dziwi ze ludziom sie na wymioty zbiera!! troche samokrytycyzmu

Gość arre
Jak kogoś nie znacie to piszcie że jest pusty! Wiadomo, że na świecie jest wiele poważniejszych problemów i każdy z nas doskonale zdaje sobie z tego sprawę, ale kompleksy związane z własnym wyglądem są całkowicie normalne. Niewiele jest osób, które całkowicie akceptują swoje ciało ze wszystkimi niedoskonałościami. Ja do nich nie należę choć bardzo bym chciała. Ale jeżeli wy należycie do tej grupy, to może lepiej byłoby podać parę rad, zmotywować tych zakompleksionych do tego, aby pokochali siebie takimi jakimi są?

Gość a ja mam
zęby w strasznym stanie slabe dziurawe i krzywe i jakos nikt mnie nie motywuje bo nie oczekuje tego od nikogo

Gość własnie
zreszta osoby mające prawdziwe podstawy aby miec kompleksy mają problemy tak na prawde ze wszystkim... Ja byałam brzydka i zakopleksiona i dzieci sie ze mnie wysmiewały, co bynajmniej nie pomagało zbudowac pewności siebie i na dodatek przyczyniło się do rozwoju nerwicy, z która borykam się do dnia dzisiejszego, choc teraz jestem juz ładna dziwczyna i z tym problemów nie mam. Ale wyglad to na prawde wazna sprawa i jesli ktoś się nim przejmuje nie mozna go nazywac pustym, zreszta sytuacja, ze gdy na rozmowe o prace przyjda dwie osoby o podobnych kwalifikacjach, ta która jest bardzo brzydka nie zostanie zatrudiona. obejzyjcie sobie programy chce byc piekna, czy łabedziem byc. tam sa pokazane takue osoby które przez wygląd mają spieprzone całe zycie, ale sa i takie osoby, dla których mimo wygladu problemów nie maja. róznie bywa

Gość ..x..
co do programu chce byc piekna czy labedziem byc- z kazdego paszteta da sie cos zrobic ale i tak pasztet bedzie pasztetem juz do konca - psychiki juz nie naprawisz!

Gość nieprawda
mozesz mienić psychikę, nabrac pewności siebie, ale to wymaga pracy, gdyby nie mozna było to po co byliby psychiatrzy i psychologowie i w stosunku do tych ludzi nie odzywaj się tak obrazliwie, bo przez własnie takie jak ty osoby mówiace do nich pasztet, te osoby mają takie problemy z psychika

Gość ..xx..
he he trzeba czasem pokazac takim gdzie ich miejsce!!!

Gość zeby tylko tobie
nikt nie pokazał gdzie twoje miejsce, psychiki takiej jak twoja to dopiero nie da sie naprawić

ale nie obnosze sie z tym jak wygladam i nie probuje wszystkich na sile zainteresowac swoimi problemami

Gość ona nie robiła
tego, chciała tylko przestrzec "Nie dbałam o siebie, bo i po co skoro wygladałam jak potwór" zeby mimo wszystko starac się zawsze o siebie dbać

Gość niepozorna__
eh kobiety(niektóre) ile w was goryczy...przecież ja nie robilam z tego problemu, jak pisalam na poczatku zalozylam ten topik tylko dlatego ze nikomu o tym nie mowilam. Nikt powtarzam nikt! ani moj facet ani znajomi ani chyba nawet moja rodzina nie domyslaja sie ze mam jakiekolwiek kompleksy. Nie mowie ze to problem bo kazdy je ma. Ale ja jadłam jadłam i jadłam i caly czas z mysla ze schudne i bedzie po wszystkim. Ale cóz... Martwi mnie tylko to, że jesteście takie zbulwersowane.Zwroccie uwage ze dopiero teraz tu zajrzałam z ciekawosci, nie chciałam robic z tego wielkiej dyskusji. Mialam okres bylam zla i chcialam sie wyżalić. Przepraszam jesli ten topik w jakikolwiek sposob Was urazil, przeszkodzil w czyms bądz zaklocil porzadek dnia ;) a tak poważnie to życze wszystkim zdruzgotanym paniom wiecej dystansu do tak malo istotnych spraw jak jakaś inna kobieta która ma okres boli ją brzuch i robi wielki problem z tego ze ma rozstpy cellulitis...;)

I na moim ciele Blizna po laparoskopii w wieku 17 lat, taka sobie, nietypowa, na dolnej czesci brzucha, pod czas pierwszego seksu zaczela krwawic. Bolalo... Blizna na udzie od goracego tluszczu. Kiedys smazylam indyka i poparzylam sie... 15 kilo nadwagi po chorobie tarczycy... Rozregulowany cykl po poronieniu... Blizna na lewym policzku po nieudanym peelingu chemicznym... Blizny na rekach... Mama kiedys mnie bila. Blizna na czole. Mama mnie uderzyla... Plus polamana lewa noga... Grubsza od prawej. Po co zyc?