Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laka

nadmierna wydobycie śluzu!!!!!!!

Polecane posty

Gość laka

Witam mam problem mianowice. Juz 5 dzien wydobywa sie ze mnie duza ilosc sluzu co to moze oznaczac??cale majtki mam od tego wlasnie;( nie wiem co mam robic pomozcie;(prosze!

Gość laka
bardzo prosze o jakas rade o co kolwiek:(

Gość LuLLLka
A jaki kolor ma ten śluz?

Gość avanta
może to byc po prostu jakaś infekcja, do gina marsz!

Gość laka
bialy gesty:(

Czemu sie boisz? Podejrzewasz ciążę? Jeżeli nie ma zielonkawego zabarwienia i brzydko nie pachnie, to myślę, że to nic groźnego. Ja sama mam taki śluź cały cykl (nawet nie pojawia się ślux płodny, co mnie trochę martwi). W okolicach dni owulacji było go bardzo dużo, tez gromadził sie na majtkach i robila się biała skorupka. Głowa do góry. A jeśli Cie to niepokoi to \"do gina marsz\" jak napisała wcześniej koleżanka ;)

Gość laka
dzieki za rade ale sie boje...no moge podejrzewac jedynie !ja z moim chlopakiem uprawialismy sexs przerywany bez zabezpieczenie a pozniej znowu po wytrysku odczekalismy 4 godziny i znowu ale ja jestem glupia...a za pare dni pozniej poszlam do ginka po tabletki i czekam na okres zeby brac je;(jak dostane:(:( a jak sie kochalismy to byl osoatni dzien okresu tzn jzu go nei bylo bo koncowke mialam

Gość laka
nei wiem co mam robic teraz czy kupic i zrobic test????????? LuLLLka jesli mozesz to mi poradz :( bardzo Cie prosze o to

Gość avanta
luzik, jak to był ostatni dzien okrssu to nic się ni powinno stać. to moze być raczej jakas infekcja, wiec wyluzuj, dla św. spokoju kup sobie test, ale do gina tez idź, bo ja bym sie upierała własnie przy jakimś zapaleniu. a teraz kuo sobie takie cieknkie wkładki np. carefree lub always, żeby bielizny nie brudzić.

Gość laka
avanta dziekuje Ci dobrze ze mam w kims oparcie :)

Gość akcejorts
mam podobny problem a mianowicie od 2 dni wydobywa sie ze mnie duza ilośc śluzu nie ma zapachu, kolor mleczny, niewiem czym to moze byc spowodowane ale zaczełam sie leczyc czosnkiem, czy to dobrze??

Gość laka
no to nie jestem sama... :/a z tym czosnkiem to Ci nie doradze

Gość akcejorts
dodam ze śluz jest rzadki i jest go duzo ma w sobie malutenkie grudeczki, dodam ze pochwa na zewnatrz mnie nie swedzi,m czy któras tez tak miała, co to moze byc??

Gość akcejorts
podejrzewam grzybicę albo jakaś infekcje, nic oprócz tego sluzu niepokojacego sie nie dzieje, może ktoś tak miał i odpisze??

Gość co do majtek to myślę
że najlepsze jest stosowanie wkładek pochłaniają wilgoć a niektóre nawet intymny zapach. co do samego śluzu to ja go też mam cały cykl, a może jesteś w czasie owulacji i stąd to uczucie?

Chyba nie masz powodów do zmartwień :) Ostatni dzień cyklu powinien być bezpieczny. A coś oprócz tego śluzu sie z Tobą dzieje? Ile dni pozostało Ci jeszcze do okresu?