Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati1689

plamki i blizny potrądzikowe!

Polecane posty

Gość pati1689

chciałam poradzić się was na temat przebarwień jakie pozostają po trądziku! Interesuje mnie bardzo co używałyście na te plamki i co wam pomogło oraz o cenę tych specyfików! ja używam acne-derm i czasem robię maseczkę z zielonego ogórka, jednak zadowalająch efektów na razie nie ma! a jak wy sobie z tym poradziłyście??? prosze o radę!

Gość katka puchatka
ja mam pytanie rowniez w tym temacie jak mozna sie ich pozbyc u kosmetyczki jakie sa zabiegi i jakie ceny?

Gość Kurcze pieczone
No wlasnie! Tez mnie to interesuje!

Gość katka puchatka
slyszalyscie cos o zabiegach kwasami czy ajkies pilingi ??? ile to musi byc tych zabiegow nie starczy jeden ? i za jaka cene?? nie chce wydawac kasy na masci i smarowac sie rok czasu zanim cos zniknie zblednie , potrzebuje szybszych efektow

Gość mikrodermabrazja moze pomoc

Gość ehhhhhh
ponoć pomagają zacbiegi kwasami owocowymi..(mam ten sam problem) byłam ostatnio u kosmetyczki zapytać co i jak. Zabieg kosztuje ok 90 zł, trzeba ich wziąćok 10 w odstepach po 10 dni. Niestety efektu mi nie zagwarantowała.... Piszcie czy znacie jeszcze jakieś sposoby bo juz jestem bliska załamania

Gość katka puchatka
a ta mikrodermabrazja to ile kosztuje ?? i czy wystraczy jeden lub dwa zabiegi ???

Gość p0ati1689
kurde jak sobie pomyślę ile kasy bym musiałą wydać ( i w dodatku jeszce nie widomo czy by to pomogło) to normalnie się załamuje! Nie ma jakiś tańszych sposobów dla zwykłych ludzi ? :)

Gość nastolatka17
tez ma ten problem, mam cale poliki w bliznach, dziurach i przebarwieniach, ale wygladaja one lepiej niz kilka miesiecy temu... od wrzesnia chodze co miesiac na peeligni migdałowe, czyli mialam juz ich 4 , niedługo wybieram sie juz na 5, efekty sa duze, ja mialam straszne duzo tych przebarwien i blizn, jedna obok drugiej i byly strasznie czerwone, teraz sa jasniejsze, ale jescze sa, jescze kilka zabiegów i powinno byc wszystko ok, jeden peeling kosztuje 100zł, przy tych peelingach trezba byc cierpliwym, bo efektow od razu nie widac, ale zalezy to tez od tego jak silne masz te przebarwienia.... pozdrawiam pa;)