Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia24

Czy pierwszy raz musi boleć??? Jakieś metody

Polecane posty

Gość Madzia24

Mam problem. Chcę si ę kochać z moim chłopakiem ale nie mogęprzezwyciężyć bólu. Próbowaliśmy już wiele razy ale bez skutku. Ginekolog mówi że wszystko ze mną ok. Także chłopak wkłada mi dwa palce dopochwy ale jeśli ma włożyć członka to ból jest tak duży że nie mogę tego znieść i go odpycham. MAcie jakieś sposoby by ten pierwszy rraz nie był tak bolesny

Gość jgfjdfghgf
zacisnac zęby i troche poczekac;P

Gość yślę że najlepiej jest
maksymalnie się rozluźnić i nie myśleć o tym że ma do tego dojść. nam się też za pierwszym razem nie udało też mnie wszystko bolało i wogóle, następnego dnia nagle zaczęliśmy się rozbierać włożył lekko penis i w momencie gdy się najmniej spodziewałam docisnął i poszło więc zyczę powodzenia i daj znać czy poskutkowało :D

Gość jedne boli
a drugie nawet nie poczują....

Gość gaaaazowiankaaaa
Madzia24 nio ja mam to samo... ja nie wiem jak pierwszy raz moze byc wpasnialy i wogole... ja tego nie rozumie bo przy moim 1 razie mnie tez bardzo bolalo i wcale nie bylo milo:( i nastepne tez nie sa bo dalej boli:( ale pamietam ze raz umialam sie jakby \"wylaczyc\" i nie bylo wcale tak zle;) ale dalej czekam na ten czas kiedy sex z moim chlopakiem stanie sie dla mnie przyjemny tak jak dla niego bo narazie to ..:( szczerze mowiac wole mocne przytulaki;):) Madzia24 wiesz co to chyba nasi faceci maja poporstu za duzego... hhiii:) ;)

Gość Laleczka4542
Gaaaazowiankaaaa mi sie wydaje ze nie ma za dużych są tylko za mało rozluźnione dziewczyny.I sie wcale im nie dziwie.Tak szczerze to przy pierwszym razie bolało mnie może przez 15-20 sekund i prawdopodobnie prawie wcale by nie bolało gdybym sie bardziej rozluźniła:/ale wspominam to bardzo miło,bo było tak jak tego zawsze chciałam i wyobrażałam:):):)

Gość gaaaazowiankaaaa
Laleczka4542 hee no pewnie masz racje:) ..no ja tez sobie wyobrazlam ..bo wiesz kiedys tez gazety sie czytalo bravo itp:P i tam zawsze "moj 1 raz"... no i tak to opisywali pieknie cudo.. nie zapomnee nigdy.. no i tez myslalam ze tak u mnie bedzie ..no ale jednak wiem ze jest inaczej...:( byla za bardzo spieta... widocznie te artykuly pisaly same rozlunione dziewczyny:P

Gość Laleczka4542
Widocznie tak:)Ale mi sie wydaje że to "wpomnienia" starszych pań z redakcji:):)znasz chciaż jedną która nie ma jakiegoś ale do swojego pierwszego razu??bo ja nie.chociaż ja na swoj pierwszy raz nie narzekam:)mój facet normalnie wyszedł z siebie żeby było ok;)chociaż to spięcie i strach-aż mną trzeęsło..brrr:/

Gość gaaaazowiankaaaa
hi:) no to tylko pozazdroscic:) bo ja nie wspominam zbyt dobrze... ale cale zycie przed nami i wkoncu musi przestac bolec nie:D:D a tak wogole mam pytanko czy odczuwasz juz przyjemosc z sexu?

Gość musi
za kare,wy grzesznice jedne,bezecnice,wszetecznice!!!

Gość Maciej21...
nie musi. Moze tylko krwawic, ale niedlugo ;) Poza tym ekscytacja czesto eliminuje ewentualny bol.

Gość Laleczka4542
gaaaazowiankaaaa powiem Ci ze tak,ale jak narazie tylko w paru pozycjach:)ale jest bardzo dobrze wręcz zaje....;)Poza tym Maciej21 ma absolutną rację,bo u mnie tak było.Krwawiłam za 2 razem ale już nie bolało.a póżniej gładko szło:)hehe

Gość gaaaazowiankaaaa
aha:) hmm no ja to z tego co pamietam to wlasnie nie krwawilam ani razu ... hmm a tak ... mniej wiecej;) to po jakim czasie ..ilu razach... zaczelo u Ciebie byc milo:) ? bo ja moge policzyc tak na palcach 1 reki ile razy sie kochalam z moim chopem:D no i nie wiem jak dlugo mam czekac az mi sie to zacznie podobac i bede czerpac z tego sama przyjemnosc a nie tylko bol:(

Gość gaaaazowiankaaaa
..ja wiem pewnie u kazdego to inaczej jest... ale jestem ciekawa jak u innych dziewczyn...:)

Gość stokrotkaaa
ja musze powiedzieć że nawet nie poczułam...

Gość Lola....
u mnei etz to przebiegalo bez bolesnie bo nei wszystki dziewczyny maja blony dziewicze

Gość taka_zwykła
pozycja klasyczna ..... nie mysl o tym ze boli... skup si ena nim..... poczekaj chwile.... uzyj globulke wiekszy poślizg mniej spiecia... i bedzie dobrze :)

Gość jeszcze ja jeszcze ja
Mnie bolalo niestety, i ten bol powtarza sie za kazdym razem w roznych natezeniach (wspolzyje od roku) :(

Gość sdhsdhsdhsdh
pomocy mnie tez boli a to juz 3 raz-.-nie wiem czy to ma zwiazek ktory;P wiem tylko ze 1 b. bolal, drugi tez, trzeci juz lepiej bo sie rozluznilam ale przyjemnie nadal nie jest:( kiedys wogole bedzie przyjemnie??

Gość jeszcze ja jeszcze ja
Nie wiem, ale ja jestem strasznie zdolowana, bo dotad tylko raz bylo mi przyjemnie (tzn. bolalo tylko na poczatku, a potem juz nie i zaczynalo byc milo). Zawsze jest z tym problem, bo musimy kombinowac nad pozycja, w ktorej mnie bedzie bolec najmniej (bo tak, zeby w ogole nie bolalo, to sie jeszcze nie zdazylo). Doszlo nawet do tego, ze ciesze sie, ze nie czuje nic (tzn. bolu, ale przyjemnosci tez nie), bo satysfakcjonuje mnie po prostu to, ze wreszciemnie nie boli... moj facet tez sie tym przejmuje, chce, zeby mi bylo przyjemnie, ale cos nam nie wychodzi :(

Gość sdhsdhsdhsdh
niespecjalnie mnie pocieszylas;P u mnie to byc moze wynika ze stresu bo ja sie martiwe jak nie gumka to tym ze nie jest przyjemnie, jak nie tym ze nie jest przyjemnie to tym ze cholera wlasnie nie jest mi przyjemnie, no i jeszcze jedno kurde tyle ludzi nagadalo mi o mkroporach w lateksie ze teraz juz boje sie czegokolwiek:(

Gość kahlan
dziewczyny co wy? pierwszy raz zazwyczaj zawsze boli ale to w gestii waszego faceta jest aby mimo wszystko było przyjemnie, powinien was odpowiednio odprężyć bez względu na wszystko, a jeżeli tak nie jest to albo jeszcze nie jesteście gotowe albo facet jest do du........

moj sie stara cholernie ale poniewaz tez niedoswiadczony wiec zjada go stres-.- no a jak ja sie stresuje to i on i nic nie wychodzi

Gość kahlan
no to może dajcie sobie na wstrzymanie, poczekajcie na odpowiedni moment bo w takim stresie to nigdy wam nie wyjdzie

moze masz racje:S myslalam o juz nawet o tym zeby wypic jakas mala dawke alkoholu na rozluznienie ale akurat ostatnio nic nie mialam:(

Gość kahlan
no może to nie jest zły pomysł , wyłączy się wam myślenie i zaczniecie spontanicznie działać , tylko bez przesady bo jak sie upijecie to może byc nieciekawie, to nigdy nie jest łatwe ale nie można się kochac i myśleć czy jest dobrze , ma po prostu byc dobrze, seks ma byc przyjemnością a nie powodem choroby nerwowej

Gość meamea
Rozumiem, bo ja tez mam za soba bardzo bolesny pierwszy raz z kilkoma podejsciami do niego. :P Na poczatku byl tylko bol, ale z czasem minal i teraz jest tak pieknie ze lepiej byc nie moze, nam obojgu. :) Wiec cierpliwosci, nie spieszcie sie, dajcie odpoczac swoim cialom, przyzwyczaic sie do nowej sytuacji a po jakims czasie zobaczycie jak naprawde smakuje seks...

Gość kinga20
pierwszy raz zazwyczaj boli trzeba zacisnać zeby a potem jest juz fajnie wchodzi jak w masło jeśli moge takiego określenia użyć.buziak

kocham się z moim facetem jakieś 4 lata, z roku na rok jest coraz lepiej , przyemniej, kobieta rozbudza się powoli, nie jest tak że od razu przeżywasz orgie!nasz pierwszy raz był trochę przypakowy, poprostu się bawiliśmy byłam bardzo podniecona i mokra (mokra - to jest zródło sukcesu, bez tego nie ma przyjemności), on delikatie mi go wsadzał ale nic na siłę nie mielismy, nie planowaliśmy stosunku, i powiem wam było mi bardzo przyjemnie, wchodził coraz głębiej, chociaż to był bół jakby zmieszany z przyjemnością , w każdym razie chiałam to kontynuować bo było mi dobrze, ja siedziałam na kanapie a on kleczał przedemną,musicie być rozluźnione, nie zakładać sobie ze to ma się stać, i musicie być podniecone. po pierwszym stosunku radze zrobić sobie przerwe bo przez pierwszy miesiąc będzieie czuły boł w czasie stosunku, dajcie jej czas na wygojenie, krew mi nie leciała moze jakieś małe kapeczki rozrzedzone ze sluzem i to nie od razu! seks zaczął sprawiać mi nprawdziwą przyjemność dopiero po ok. 4 miesiącasch, orgazm mam praktycznie zawsze, a to dzię ki temu ze koieidyś się masturbowałam i znam swoje ciało! powodzenia teraz jest mi zajebiście, kochammmmy się w kazdej pozycji mamy raze orgazmy i wogóle jest super, im wiecej tym lepiej!!!!!!!!

Gość czolek
ja toczhłop ale bolało jaksie bzykałem było miło