Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŚPIĄCA KRÓLEWNA15

ZIMOWE SMUTKI-SPOSOBY

Polecane posty

Gość ŚPIĄCA KRÓLEWNA15

JESTEM WIECZNIE ZMĘCZONA...NIC MI SIĘ NIECHCE, DOBRZE ŻE MUSZĘ CHODZIĆ DO PRACY BO INACZEJ TO CHYBA PRZESYPIAŁABYM CAŁE DNIE! MUSZĘ SIĘ UCZYĆ DO SESJI A TU CAŁY SYSTEM MOTYWACYJNY W ROZSYPCE:(. SZKODA ŻE LUDZIE NIE ZAPADAJĄ W SEN ZIMOWY:) MA KTOŚ JAKIŚ CUDOWNY SPOSÓB NA ZIMOWE SMUTKI? JAK SIĘ ZMUSIĆ DO DZIAŁANIA?

Gość zima zima zima
ja mam to samo :( niestety i jeszcze jak dzis patrze za okno to koszmar, ale staram sie nie zalamywac :) biore dluga goraca kapiel i zazywaj jakies witaminki albo np sam magnez on poprawia troche koncentracje poprawia samopoczucie , i wlasnie wcinam czekolade , poprawia samopoczucie :)

JA TEŻ SIĘ STARAM JAK MOGĘ, HERBATKA Z CYTRYNKĄ, SŁODYCZE(ALE NIE ZA BARDZO LUBIĘ), KAWA(1), SOLARIUM(OD CZASU DO CZASU), MAŁE PRZYJEMNOŚCI TAKIE JAK: DŁUGI GORĄCY PRYSZNIC, LAMPKA WINA WIECZORKIEM,DOBRY FILM, ALE TO WSZYSTKO NA NIC, POMAGA NA CHWILKE. MOŻE TEN MAGNEZ POMOŻE, SPRÓBUJĘ:) ECH JAK JA NIECIERPIĘ ZIMY!!

NO Z TYM SPACERKIEM TO TAK ALE TYLKO W NIEDZIELĘ MAM CZAS A I TO NIE ZAWSZE, DO PRACY WCHODZĘ RANO A WYCHODZĘ JAK JUŻ SIĘ ROBI SZARO, PRACUJĘ PRZY SZTUCZNYM ŚWIETLE TOTALNY BRAK OKIEN:(