Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka 23

upławy o nieprzyjemnym zapachu

Polecane posty

Gość Kaśka 23

Hej!Od dłuższego czasu borykam się z problemem upławów o nieprzyjemnym zapachuktórego mam już dosyć, bo po 2 dniach noszenia spodni muszę je prać z powodu tego zapachu.Chodziłam do ginekologa, okazało się że nie mam żadnych chorób, leczyła mnie różnymi lekami dopochwowymi i nic. Biorę tabletki antykoncepcyjne, czy to może mieć wpływ.Pomóżcie jeśli miałyście coś podobnego.

Gość maratika
idź najlepiej do innego ginekologa! to na bank jest coś z grzybkami... no chyba, że nie dbasz o higienę... ale radzę iść po prostu do innego lekarza

Gość grzybica albo jakiś stan zapal
ny. idź do innego lekarza. albo zacznij się myć, jeśli tego nie robisz. ps to ile dni ty chcesz nosić spodnie pomiędzy jednym praniem a drugim???

Gość Kaśka 23
Oczywiście dbam o higienę tak jak należy, ale nawet godzinę po umyciu się znowu męczy mnie ten zapach.Upławy są normalnego koloru, innych zmian nie ma.Dzięki za wskazówki ;-)

Gość ja też tak miałam
ale jak odstawiłam to tabletki to mi przeszło - ten zapach był obleśny, potrafiłam bielizne zmieniać 3 razy dziennie i wkładki ale i tak był...

Gość ja tez to mam a nie
stosuje tabletek i mi tez lekarz powiedzial ze jestem zdrowa :(

Gość magdalenka78
a może to nie zapach upławów? ja też mam jakiś nieprzyjemny zapach i nie mam pojecia co mi jest, byłam juz u kilku lekarzy i ponoć wszystko ze mną w porządku. A mozna spytać do czego podobny jest ten zapach?

Gość magdalenka78
JEST TAM KTO???????????

Gość Kaśka 23
Wiesz co tak dokładnie to nie umiem tego określić, taki słodki, mdły zapach.Kiedyś czytałam że są upławy o rybim zapachu, ale ja nie wiem czy to akurat tak "pachnie".

Gość magdalenka78
bo ja taki mam zapach niby to rybi, w każdym razie jest bardzo nieprzyjemny. Z tego co ja wiem to akurat ja mam to nie z upławow tylko z pęcherza(mocz). Sprawy ginekologiczne to mam napewno w porządku. Jeden ginekolog mówił że to moze być też jakieś uczulenie na proszek, wkładki, czy jakieś mydło.

Gość Kaśka 23
Ale leczysz to w jakiś sposób?Bo ja znalazłam ostatnio reklamę w gazecie o takich tabletkach dopochwowych i ogólnie kosmetykach do higieny intymnej GYNTIMA one są bez recepty i właśnie dla osób biorących tabletki antykoncepcyjne, na upławy itp., chciałabym je wypróbować ale nigdzie na razie nie ma ich w aptekach :-(

Gość niechcąca
upławy o nieprtzyjemnym zapachu, o ile wczesniej takich nie miałaś (bpo niektóre kobiety mają taki dośc specyficznmy swój własny zapach i nic na to już się nie poradzi) na 100% świadczą o jakiejś infekcji. zmień ginekologa, skroro ta pani nic u Ciebie nie zauwazyła.niemiły zapach wywołuja infekjcje bakteryjne lub rzęsistek. grzybica nie.

Gość magdalenka78
ja już brałam przeróżne tabletki dopochwowe i jak je brałam to było ok, ale za jakiś czas znowu to samo. Ostatnio lekarz powiedział mi że ph mam ok, cytologia też, i robił mi jeszcze jakieś badanie i wszystko było w porządku, żadnych nawet małych zapaleń. Przypisał mi tabletki tylko niepamiętam nazwy bo mam ja w domu i powiedział że w razie potrzeby to żeby je brac ale tylko przez dwa dni, ale to tez pomaga na krótko. Sama już niewiem co mam robić. A o tych tabletkach to niesłyszałam, ja mam w domu jakieś o podobnej nazwie, ale to dopiero w domu będę ok 20.

Gość magdalenka78
a jakieś inne objawy tego rzęsistka, jakie badanie może go wykryć??/

Gość gość
po stosunku zapach jest okropny co robić