Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaa23

test beta hcg 26 mlu-czy to ciąża?

Polecane posty

Gość ewaa23

dzis zrobilam test na krew beta hcg po miesiaczce spoznionej przedtem robilam 2 testy z apteki z moczu i wynik byl dodatni poronilam czy nadal moge byc w ciąży?

Gość oliwia13
ewa, nie doczytałam w twojej wypowiedzi, czy miałaś okres?? W który dzień po spodziewanej miesiączce robiłaś test płytkowy z apteki?

Gość ewaa23
testy plytkowe zrobilam3 dnia po spodziewanej miesiaczce byly pozytywne jednak okres dostalam z 10 dniowym opóznieniem zrobilam test z krwi i wyszlo 26 chyba troche slaby wynik prawda?

Gość lalllka
mozesz moglo to byc poronienie albo ciaza pozamaciczna ...wtedy dostaje sie opozniony okres...ale by cie bruzch pobolewal....

Gość oliwia13
ewa po prostu szybko umów się do lekarza, nie znam sie na wynikach, natomiast niejednokrotnie słyszałam, że dziewczyny miały okres a były w ciązy. Tak poza tym, nawet jeśli zdarzyło sie najgorsze i poroniłaś (mam nadzieję ze nie) to i tak lekarz powinnien Cie zobaczyć i ewentualnie podjąć decyzję o zabiegu. Nie ryzykuj zakażenia. Ale przecież może sie okazać ze jest OK. Biegnij jak najszybciej do lekarza.

Gość ime
mam taką samą sytuację. moge prosić o dalszą czesć

Witam Ja niedawno poroniłam :( Też miałm małą bete. Żeby zobaczyć co jest powtórzcie betę po 48h od poprzedniej. Jeśli nowy wynik jest o ok 66% wyższy to wszystko jest w porządku. Jeśli beta spadła to raczej poronienie. Ja miałam 181 w piątek, a 48h później już tylko 61 (niedziela), w poniedziałek 37,a we wtorek 25 :( Życzę powodzenia.

Może to być dopiero wczesna ciąża (opóźniona owulacja), wtedy beta wzrosie o ok 66% po 48h. Życzę Wam tego z całego serca.