Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Endi

Kosmetyki Radical.....

Polecane posty

Gość Endi

Czy rzeczywiście sa takie dobre? Wiele o nich słyszałam a co Wy o nich sądzicie?

kupilam sobie kiedys szampon do wlosow suchych i zniszczonych, ale moje wlosy po umyciu byly okropne ;/ natomiast taka odzywka w kroplach na wzmocnienie jak dla mnie nie jest zla ale ... ale nie powiedzialbym o niej \"rewelacja\" ;)

ja z szamponu nie bylam zadowolona, bo wlosy po nim mialam za malo nawilzone i musialam dodatkowo odzywki stosowac. kropelki .. no coz - nie jasno sie wyrazilam bo nie pamietalam nazwy :D ale odszukalam - to jest strona producenta http://www.farmona.com.pl/pl/radicalwlosy.html ja mialam kompleks odżywczy w ampułkach, chyba troche mniej wlosy wypadaly i ogolnie szybciej rosly ;) ale to moze byc tez efekt zmian w zywieniu, w otoczeniu itp dlatego mowie ze nie moge tego nazwac \"rewelacja\" ale pewnie za jakis czas jeszcze to uzyje ;)

Gość gosiakk
Ciekawe czy ktos uzywal tych ampulek....?

ja kupilam doslownie kilka (na sztuki) i na dodatek stosowalam jedna na dwa razy (widocznie mam mala powierzchnie glowy bo mi starczalo ;) ) wiec kasiorki duzo nie wydalam, tym bardziej ze nie robilam dlugiej kuracji (szybko mi sie nudzilo to wsmarowywanie) a efekt jakis byl :) kurcze - no i pisalam ze nie jest \"rewelacja\" a juz zachwalam :D kobieta zmienna jest ;)

Gość gosiakk
Ok dzieki:) Tak sie zastanawiam czy kosmetyki tego typu pomoga na wlosy oslabione, cienkie i wypadajace - powod to choroba tarczycy...:( Jak myslicie? Czy pomagaja tylko osobom z niedoborem witamin?

Gość miałam ten szampon
Gosiakku a jaka to dokładnie choroba ? nie z tej epoki - oj, mała powierzchnia.. ciekawe bardzo ;) rajuśku jeszcze nigdy nie miałam tak głupiego nicku :D

no nie wiem niestety, mysle ze sama musisz wyprobowac, tym bardziej ze takie rzeczy nawet na calkiem zdrowych ludzi moga roznie dzialac (lub nie). no chyba ze pojawi sie tu osoba ktora tez ma problemy z tarczyca i przekonala sie na wlasnej skorze ... ale jak nie - tak jak pisalam - ja kupowalam na sztuki wiec to nie jest jakis wielki koszt - sprobowac zawsze mozna... ja sobie tak eksperymentuje co jakis czas wsrod kosmetykow zeby znalezc to co mi najbardziej odpowiada ;) a wybierac jest w czym

Gość gosiakk
hehe rzeczywiscie nick interesujacy;) Wlasciwie to ja sie pytam w imieiu mojej siostry. A choroba to wczesniej byla niedoczynnosc tarczycy, teraz po kilku latach przyjmowania lekow jest wole obojetne, leki nadal bierze, ale wlosy sa naprawde rzadkie (zwlaszcza na czubku glowy) i cienkie. A miala kiedys takie ladne wlosy...:(