Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hormonki

5LAT zaŻywania -JAKIE BADANIA ZROBIĆ????

Polecane posty

Gość hormonki

Już 5 lat zażywam tabletki anty, a jedyne badanie jakie robie regularnie to cytologia.Tak sie zastanawiam czy nie poprosic o jakies inne... Ale nie wiem jakie, moze coś doradzicie :)

Gość uuuuuupppppppppppppppp

czesc , mi jeszcze co rok robili badania krwi... 5 lat to bardzo dlugo.... robilas jakies dluzsze przerwy w braniu pigulek ?

Gość hormonki
miałam jedną przerwe -ok 5 mc. Badania krwi miałam robione raz-zanim lekarz przepisał mi tabletki. Rzeczywiście jak sie zastanowić to jest bardzo długi okres zazywania, a jedyne czego pilnuja lekarze to cytologia(raz na 6mc).Może to po części moja wina bo nigdy się nie dopytuje i często chodze do rożnych ginekol.-ponieważ odpowiada mi termin.A na pewno warto mieć jednego stałego który dbał by o takie rzeczy.

hej, bylam dzis u ginekologa i zapomnialam sie zapytac... ale zapytalam sie o badania krwi i mi powiedzial ze powinno sie je robic raz na ok 5 lat wlasnie... chyba ze ktos pali papierosy i jeszcze inne wskazania... rzeczywiscie jak bedziesz u ginekologa to sie zapytaj... to dla Twojego zdrowia :) pozdrawiam

Gość hormonki
Masz racje Naughty Girl zapytam się , a o badania krwi nawet poprosze :) Pozdrawiam i dzieki za zainteresowanie