Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milka Milka

Mój topik dla Ciebie....

Polecane posty

Gość A nie może być inna
Ponieważ wzdychasz do innej kobietki. Nie chcę być przeszkodą.

Gość A nie może być inna
giovanetta19@tlen.pl

Gość A nie może być inna
Dominika.

Gość A nie może być inna
Będę czekała z niecierpliwością.

Gość ja dla ciebie
Witam Milke

Gość Tygrysekkkkkkkkkkkk
ja też czekam:-)

Gość ja dla ciebie
to ja tygrysek dalej czekam a Ty milczysz Milko

TYGRYSKU JEŚLI JESTEŚ PRAWDZIWĄ MOJĄ MIŁOŚCIĄ TO DAJ JAKIŚ ZNAK ABYM CIĘ ROZPOZNAŁA👄

Pamiętasz przyjacielu, Jak się poznaliśmy I jak do późna w nocy Toczyły się nasze rozmowy? Jak wiersze dla mnie pisałeś, Jak przyjaźń mi ofiarowałeś? I co dzień od nowa Trwała naszych serc rozmowa. Nic sobie nie obiecywaliśmy Tylko wiersze pisaliśmy. Wiernych obserwatorów Naszych rozmów mieliśmy. Marzenia w nich rozbudzaliśmy Marzenia o takiej rozmowie Gdzie serce sercu wierszem odpowie. I chociaż w rzeczywistości Nie mogliśmy marzyć O takiej miłości W wierszach Wszystko możliwe było. 👄👄👄

Gość ja dla ciebie
Dzieki za wierszyk ..wiem teraz roztanie panuje ale czekam kiedy powroca te dni naszych spotkan i szlenczej milosci ..wolalbym causka poslac i odebrac go od Ciebie

witam mojego tygryska teraz wiem że to Ty👄 roztanie chwilowe pamiętaj o tym:-) W jednej cudownej chwili, Postać twa nade mną się pochyli. Nie wiedząc jak, ani kiedy Leżymy już razem na pościeli. Twój wzrok zachłannie we mnie wpatrzony, Każdy nasz zmysł jest wyostrzony. Dłonią przesuwasz po mym nagim ciele, Cisza zaległa jak w kościele. Piszesz palcami po mej delikatnej skórze Słowa, których teraz nie powtórzę. I nie mam siły by bronić się, czy odejść Wręcz chciałabym krzyknąć proszę wejść, A ty czytając z mojej twarzy jak z księgi Kończysz jednym ruchem... ciała mego udręki Zatrzymujesz się na sekundy ułamek, By po chwili pokazać mi rozkoszy zamek. I będę wracać do ciebie i rąk twoich, Byśmy już zawsze pragnęli pieszczot swoich.:)

Gość to ja dla ciebie
Bylas tu ale zadnego smsa nieposlalas ja smutnym jest

Gość to ja dla ciebie
Dłonią przesuwasz po mym nagim ciele, Piszesz palcami po mej delikatnej skórze I nie mam siły by bronić się, czy odejść Byśmy już zawsze pragnęli pieszczot swoich ...piękne słowa tylko kiedy je zrealizujemy ..powiedz ja czekam na te chwile kiedy ona nastanie w blasku świecy i lampki wina

Gość ja dla Ciebie
ja też jestem i nie tylko ty jesteś do mnie ważna pamiętaj o tym szukam nowych znajomości i już jestem u celu narazie pisze melie potem spotkanko na dniach...

no coż to Twoje życie powodzenia:( Zapomniałam co było kiedyś wyrzuciłam wspomnienia z szafy spłukałam twoje pocałunki strzepnęłam z ciała ślady dłoni wymazałam ciebie z archiwum twój obraz strugiem zdarłam z serca odwracam lustro drugą stroną byś nie chował się na jego dnie i nie łudź się ta samotna łza nie z twojej winy nie dla ciebie to tylko zapomnienia nikły ślad.

Gość Danusia M
🖐️Widzę same zabłakane duszyczki które szukaja swojej drugiej połowki a co spotykaja jakieś ogryzki i odpadki ...........to własnie jest oczekiwanie na niespełniona miłośc na kśiecia z bajki albo chociarz na ideał a tkich napradę niewiele. Moim zdaniem TO WYOBRAZENIE o drugiej osobie jest tak silne ze przesłania realne myslenie . Po co się z takim zadajesz jak Cię oszukuje współczuje:( wszyscy faceci są tacy sami tu mówią że kochają a potem są już z inną WSTYD :(

Gość cammeron
zgadzam sie z poprzedniczką czyli z Danusią:)

Gość ja dla Ciebie
Obiecałem- nie okłamuję Cię nigdy, Kochanie Pamiętasz- nasze spacery w deszczu, niebo zawstydzone, że nawet w najpiękniejszy wieczór równać się nie może z Cudowna Szarością Twoich Oczu... I wszystko później i wcześniej- tańczyliśmy, wciąż tańczymy, nie cienie nasze stąpają po tamtych ścieżkach- to Nasza Miłość, bijące niestrudzenie Źródło Odwiecznej Magii wszędzie tam, gdzie byliśmy razem... Kocham Cię:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*... Tym jestem

Gość zgadzam sie z przedmowczyniami
dodam jeszcze- ludzie tacy sa :) przytocze pewna mysl, nie wiem czy dobrze pamietam: sztuka jest dla frajdy, a zycie na serio :) czasem robimy cos dla sztuki, myslac, ze to zycie :)

rzeczywiście masz racje wszystko to była gra niewarta świeczki ale tyle lat aż płakać się chce:( Dziś nie wiem masz co innego na głowie powodzenia

Gość ja dla Ciebie
zaczynam myśleć tylko o niej... staję się momentami wręcz uległy (robię wszystko o co ona mnie poprosi) - a to już "zły" znak

Gość ja dla Ciebie
egh... Już nie będzie tak jak dawniej...

Gość a co u was z walentynkami
:P

Gość niewybaczaj mu
niebawem znajdziesz sobie innego jeśli cię okłamuje to niewachaj się nie chcij więcej jego kłamst :-)