Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milka Milka

Mój topik dla Ciebie....

Polecane posty

Gość niewidzialnaaaaaaaaaa
mozna wyjsc z takiego zwiazku silniejsza i lepsza dla siebie !!! :( zreszta o tym pisze;)

ktoś Cię bardzo potrzebuje 👄 może serce Ci podpowie ża tydzień czy za dwa że ten kto cię kocha to ja:-) Czekałaś na tygryska a on tym czasem Cię załatwił wzdycha do innej na krawedzi dnia podaj muner gg na początek:-)

Witam Milke mam nadzieje że przemyślałaś to wszystko i już jesteś lepsza i silniejsza pozdrawiam i trzymaj się:-)

Gość ja dla ciebie
Co za dupek podszywa sie podemnie..od dnia 4.02 2006 godz 17.56..jak bym ciebie dorwal to bym tobie nogi z du....? wyrwał bęcwale..?

Gość Misiek Pysiek
pocałuj w tyłek tygryska....o!

Hello a gdzie ta milka sie podziewa caly dzien wolne i zadnego znaku a o 18 to gdzie sie bylo ciemnosci panowaly w domu..czekalem na...?a tu nic

Witam Tygrysiątko🖐️👄 mam nadzieje że to był podszywacz a w domu mnie nie było bo miałam gościa z niemiec i poszłam sobie z nimi na kawusie do jej ojca;) pozdrawiam i całuje mocno👄

Milka🖐️ tylko nie mów że dałaś się puścić w maliny i uwierzyłaś mu:( faceci to wszystko potrafią zamędzić tak aby kobieta uwierzyła :P

Ciekwym goscia z ....? a jaczekalem od dawna o mnie to zapomnialas nawet znac niadalas caly dzien oj nieladnie

kiedy umrę kochanie gdy się ze słońcem rozstanę i będę długim przedmiotem raczej smutnym czy mnie wtedy przygarniesz ramionami ogarniesz i naprawisz co popsuł los okrutny często myślę o tobie często piszę do ciebie głupie listy - w nich miłość i uśmiech potem w piecu je chowam płomień skacze po słowach nim spokojnie w popiele nie uśnie patrząc w płomień kochanie myślę - co się też stanie z moim sercem miłości głodnym a ty nie pozwól przecież żebym umarła w świecie który ciemny jest i kolor jest chłodny To dla tygryska👄

Witaj Milusia🖐️ prosiłem o numer gadu gadu a ty nic:( dlaczego ładny wierszyk tylko szkoda że nie dla mnie dałbym Ci tyle miłości ile byś zapragneła👄może się skusisz i podasz mi numer gadu gadu:-)

Witam Milke bylem tu czekalem a ty pewnie spalas po pracy a teraz idzie nocka a jutro nowy dzien ..potem natepny to wtedy bede czekal na twoj znak ..wieczorkiem to wtedy pobiegne i przytule Ciebie i ucauje w policzko i nosek

tygrysiatko🖐️ a nie mogę ja tego zrobić chętnie Cię zastąpie:D Pozdrawiam Milke:-)👄

Gość Mazgalito
tego to jeszcze nie grali:D tylko konkrety proszę bez nie wdawania się w szczegóły

Witam Tygrysiatko👄👄 Chcę z Tobą żyć ❤️z Twojej szklanki pić❤️ robić Ci śniadanie👄mówiąc Ci Kochanie❤️ spać obok na łóżku🌻drapać Cię po brzuszku:) bo bardzo Cię Kocham mój tygrysku👄👄👄👄 Marccelo🖐️ dzięki:-)

Dziękuje Milko..za wierszyk jaki napisałas dla mnie causki tez przyjmuje tylko wolałbym je osobiscie otrzymac bo to milsze jest .

Witam a dzie ta Milka podziewa się nieodwiedza tu ani tez zadnego wierszyka niezostawiła Pozdrawiam cuseksle i dalej czekam na Ciebie aby się przytulic razem

Witam tygrysiatko👄👄👄 jak tylko mogę to zawsze coś napisze tu dla Ciebie Kochany❤️ Tak tu cicho dzisiaj tylko wiatr śpiewa z ptakami huśtając się na słonecznych nitkach frywolny strząsa wianki pierwszej pannie młodej w sadzie rubasznie śmieje się w trawie jeszcze nie wybujałej zbyt mocno a już dziewictwa pozbawionej pierwszymi zakochanym krokami tak tu cicho dzisiaj fiołki chyba mnie odurzyły i choć stąpam szybuję po niebie zaczepiam włosami chmury kłębiaste jak watę cukrową biorę do ust sprawdzam czy są wystarczająco słodkie puchatym rzepem rzucam przed siebie może gdzieś wpadnie komuś do oka wiosennym śmiechu promieniem tak tu cicho dzisiaj mocną klamrą spięte portiery smutku zza figlarnej zazdrostki podglądam księżyc gdy kokosi się wśród gwiazd odsłania pyzate śmieszne lico to z kokieterią przysłania obłokiem rzuca most nad dachami ażurowa konstrukcja lekko drga pierwszym przęsłem na twym parapecie. pozdrawiam Cię i mocno całuje👄👄

Gość ale rozciągnięty topik
ale wierszyki ładne:D

Gość Aliszka
Tak ładnie piszecie do siebie. Szkoda, że do mnie nikt tak nie pisze, nie przesle wierszyka. Jestem samotna i stęskniona miłości. Lubię kochac i być kochana. ale mój miły odszedł w siną dal z moją dobra przyjaciółką, bo ona mi go odbiła. Juz nie płacze, przebolałam, ale tęsknie do miłości. :)

Witam Milke ładny wierszyk dziekuje za to i czekam na chwile kiedy nastapi taki dzień być blisko siebie i poczoc ciebie i twą miłośc i radość .......dziś zapewne odpoczynek po pracy i wyzdrowienia ...causki posyłam z oddali ....

Milka a moze skusze Ciebie na jutro tak przed praca jak cos daj znać To on oglada a Ty co robisz jechalem teraz i ciemno gdzie bylas

Mój kochany Tygrysku👄 właśnie weszłam tu i oczom nie wierze jesteś kochany:) jutro nie jeszcze jestem słaba ale poczekaj jeszcze bądz wytrwały👄👄

już niedługo obiecuje👄 W jednej cudownej chwili, Postać twa nade mną się pochyli. Nie wiedząc jak, ani kiedy Leżymy już razem na pościeli. Twój wzrok zachłannie we mnie wpatrzony, Każdy nasz zmysł jest wyostrzony. Dłonią przesuwasz po mym nagim ciele, Cisza zaległa jak w kościele. Piszesz palcami po mej delikatnej skórze Słowa, których teraz nie powtórzę. I nie mam siły by bronić się, czy odejść Wręcz chciałabym krzyknąć proszę wejść, A ty czytając z mojej twarzy jak z księgi Kończysz jednym ruchem... ciała mego udręki Zatrzymujesz się na sekundy ułamek, By po chwili pokazać mi rozkoszy zamek. I będę wracać do ciebie i rąk twoich, Byśmy już zawsze pragnęli pieszczot swoich.