Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milka Milka

Mój topik dla Ciebie....

Polecane posty

Gość ładny wierszyk
skąd je bierzesz więcej prosze🖐️🌻

Gość Do Milki
Milka masz buziaka 👄 nawet dwa👄👄:D

Gość Miluś ładne wierszyki
👄

Miluś 🖐️👄 ten to ma szczęście że ma cię na swojej drodze podaj chociaż melia lub numer gg prosze:(super wiersze 👄

Causek Oj Milko co za rozkosz tu posyłasz coraz wieksze pragnienie jest ......widze ze ktos dobija sie do Ciebie .....zapewne ulegniesz jego namowie .....dobranoc causek na noc ....spij i śnij Milko o ksieciu

Witam z rana a gdzie ta Milka schowała się buziak posyłam i dalej czekam bo co do tego zawsze coś na przeszkodzie stanie i plany upadną...masz causka i dalejmyśli są kiedy..?

Gość Miluśka Miluśka
Milka Milka, nie daj sie nabrac bo Marcello to stary drań i cwaniak.

Witam🖐️ a któż to mnie może ocenić że jestem draniem:( ten ostatni wpis mi się niepodoba :( czy ten ktoś mnie zna ? nie ładnie mnie tak zaraz oceniać nawet nie miała odwagi podać swego pseudo Milka 👄 nie wiesz tym wpisom daj mi namiary a przekonasz się że jestem dobrym facetem:D

Witam Milke dzieki za buziaka ja odsylam tobie ale real lepszy jest więc dalej czekam na tą chwile abym odebrał go od Ciebie papap buziaków sto dwa

Tygrysiatko👄 Pragnę Cię ❤️❤️❤️❤️ Pragnę byś wzniecił we mnie ognia żar By wszędzie wokół nas unosił się miłosny czar Pragnę byś pieścił mnie, dotykał By ten świat za oknem z oczu nam znikał Pragnę czuć Twój zapach i smak Twych ust Och, tak pragnę dać swym uczuciom upust Pragnę zdjąć wszystko, co masz na sobie I byś zanurzył się w mej osobie Pragnę byśmy byli tak blisko siebie I poczuli błogość, jaką można doznać chyba tylko w niebie Pragnę byśmy tym uczuciem miłości obdarowani Nigdy kochać się nie przestali.

Gość Arlenka
Milka Milka - uważaj na Marcello - to stary, obleśny świntuch !

Gość moj żesz
Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego…"

Gość moj żesz
co chyba??jaśniej prosze

Gość moj żesz
aaaaaaaa w tym rzecz..

Gość moj żesz
Arlenka a skąd znasz Marcelego że tak o nim piszesz ??

Gość Arlenka
A Tobie nic do tego skąd znam. a znam i wiem, że to stary, obleśny świntuch, a dzissiaj ma imieniny, więc więcej nic o nim nie powiem tylko tyle - NIECH ZYJE STARY ZBEREZNIK !

Witam agdzie ta Milka podziewa sie jak dawno jej tu niebyło czyzby jakis wierszyk tworzy dla mnie...causek i czekam na..?