Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gigle

Jesteś z EŁKu? ...proszę o pomoc?!

Polecane posty

Gość gigle

Witam, jeżeli mieszkasz w Ełku ...to proszę o poradę.... w wakacje biorę ślub koło Ełku i właśnie szukam dobrego, profesjonalnego salonu fryzjerskiego i salonu kosmetyczneo. Niestety nie znam dobrze tego miasta i nie mam pojęcia gdzie ...i do jakiego fryzjera pójść ...i do jakiego salonu kosmetycznego ....i wizazystki. ...i jestem w kropce.. bo nie lubie strasznie takich sytuacji, mam swoją fryzjerkę i kosmetycznkę ...ale że biorę ślub w Ełku muszę znaleść nowych profesjonalistów .... Bardzo proszę o pomoc Pozdrawiam serdecznie

kochana, ja stamtąd pochodzę - ani tam nie uświadczysz internetu, ani porządnego salonu fryzjerskiego, o kosmetyczce nie wspomnę. zadupie jakich mało

daglezja - na północnym wschodzie Polski Internet nie jest powszechnym zjawiskiem - niestety - może gdzieś w urzędzie miasta, w gminnym ośrodku kulltury, może nieliczni osobnicy mają neostradę, ale jak tam pojechałam i potrzebowałam dostępu to były bardzo duże problemy a poza tym - widzisz tu jakieś wpisy ludzi z ełku?

Gość miramax
ja jestem z okolic Ełku i zaprzeczam zdaniu juleczki26 - chyba nie wie o czym mówi... ale ok, może poprostu ona ma z tym problem :P gigle- zaraz się zorientuję u kumpelki z samego Ełku i spróbuję odpisać :) ona też bierze tam śłub we wrześniu więc nie powinno być problemu ;)

no Juleczka26 troche przesadzila. Elk nie jest duzym miastem, ale zadupiem rowniez nie jest. no i internet wiekszosc ludzi ma.

a poza tym pozazdroscic nam mieszkancom moga ci, ktorzy chca mic ladne zdjecia slubne, nad jeziorem przy zachodzie slonca! przepiekne!

Gość miramax
zgadzam się z przedmówczynią :) ja takie będę miała :p

hej miramax... dziękuje bardzo za zainteresowanie... juz myślałam że mój topik umarł... będe czekała na Twoją odpowiedź ...pozdrawawiam serdecznie ..

Gość toilet duck
a ja na wakacje jeżdzę do Starych Juch :) bywam w Zawadach Ełckich :) pieknie tam jest! a do Ełku zawsze na zakupiy sie jeździ..hehe...do Rydzewskiego i na targ:)