Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Salome

alveo- preparat ziołowy

Polecane posty

Czy ktoś z Was zażywał lek ziołowy o nazwie Alveo? Proszę o informacje, szczególnie te dotyczące skuteczności tego preparatu, a także przypadłości, w których jest pomocny.

Właśnie zakupiłam ten preparat i stosuje dopiero od tygodnia i narazie nie widze efektów oprócz tego że cały czas jestem głodna :), ale to tylko tydzień zobaczymy po miesiącu...

Gość kalinaa
Piję Alveo od roku, bardzo mi pomógł na uczulenie i bóle głowy, po prostu jedno i drugie zniknęły.

ja zażywam i również sprzedaję, proszę o pytania na mojego maila, odpowiem na wszystkie. postaram się pomóc. pozdrawiam.

Gość
TY SPRZEDAJESZ ALE WIESZ ZE PICIE TEGO NIC NIE ZMIENIA! JAK NIEWIADOMO O CO CHODZI TO ZAWSZE CHODZI O PIENIADZE

Gość liluniae
u mnie cała rodzina pije. tak profilaktycznie, zwłaszcza przy miażdzycy czy chorobach woreczka..ja np lepiej sypiam

Gość alvenka
ja piłam przez okolo poł roku uregolował problemy z trawieniem i poprawił stan skory.... to dziwne ze tak wspaniale działa... wcale nie chodzi o pieniadze...zdrowie warte jest kazdej ceny... mija mama miała nerwice zle wyniki krwi a teraz wszystko w porzadku a tacie przywrocił cholesterol do normy..polecam

Gość Atata
Ja pije 30 ml rano na czczo i pomogłło mi na trawienie i drętwienie nóg. A może powinnam więcej pić ?

Gość alvenka
nie warto i tak organizm przyswaja tylko taka ilosc jakiej potrzebuje a reszte wydala.. po co marnowac pieniade zwlaszcza jeslo przy takiej dawce widzisz efekty... sporo o alveo i jego dzialaniu w gazetce "zdrowie i sukces" wlasnie czytam naprawde ciekawe przypadki ;p

Gość MilenaMilena
Alveo to nie lek! To suplement diety....osobiście piję ok pół roku. Ciągle czekam, aż pozbędę się trądziku, jak narazie polepszył sie stan cery, ale czekam na bardziej powalające rezultaty. Pozatym- mocniejsze paznokcie, lepszy sen. Nie choruję na nic poważnego i może dlatego niezauważam namacalnych skutków.

Gość pijnazdrowei.pl
zapraszam Was na stronę www.pijnazdrowie.pl . Przeczytacie tam wywiady z lekarzami, usłyszycie opinie klientów. Zobaczcie sami jak Alveo oddziaływuje na nasz organizm i przekonajcie sie najlepiej na własnej skórze jak działa na Was.