Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t.w.e.t.y

pytanko do KOBIET na powaznie

Polecane posty

Gość t.w.e.t.y

dzisiaj wzielam pierwsza tab z 2 opakowania i mam dylemat.zawsze bralam o 21 a dzisiaj zupelnie zapomnialam i przyjelam< dodam ze po 7 dn przerwie > o 23. czy mam kontynuowac branie tab o 21 tak jak robilam to przy tamtym opak. czy moze mam juz brac o 23 ? poradzcie prosze bo naprawde nie wiem jak mam postapic? niby blacha sprawa a daje do myslenia, chcem dalej kontynuowac tylko antykoncepcje hormonalna

Wzięłaś całe pierwsze opakowanie, teraz zaczęłaś drugie, a dlaczego nie znalazłaś choć chwilki czasu na to, żeby przeczytać ulotkę??? Tam wszystko jest wyjaśnione!!! Gdybyś ją przeczytała, wiedziałabyś, że różnica dwóch godzin nie ma najmniejszego znaczenia. Możesz zrobić tak, jak Ci wygodniej, albo brać dalej o 23.00 albo wrócić spowrotem do przyjmowania o 21.00. To zależy tylko od Ciebie. Przeczytaj ulotkę, po to ona tam jest, żeby wyjaśniać takie dylematy.

Gość a ty makika
jestes z natury taka zgryźliwa czy masz zły dzien?

Gość t.w.e.t.y
ja mysle ze niejaka makika jest najmadrzejsza na swiecie i pozjadala wszystkie rozumy o! Temat "antykoncepcja, plodnosc i pokrewne" jest jak najbardziej po to by pytac wlasnie o takie rzeczy, a takich przemadrzalcow jak w.w jest tutaj mnostwo. Ja wychodze z takiego zalozenia ze jesli masz sie madrzyc a nie odpowiadac na pyt to poprostu nie wchodz i nie denerwuj ludzi... nienawidze takich babsztylow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja tez nie lubie
takich krytykantek. załoze sie ze sama czasem pytała o cos na forum:)

Gość Annanastazja
niczym sie nie przejmuj, ja bralam tabletki regularnie jesli chodzi o dzien, natomiast godziny - nie mialam jednej scislej, jakos zawsze cos, a przeciez nie bede lazila z tabletkami do znajomych czy do kina, zawsze bralam wieczorem raz byla to 22 a innym razem 23, 1 w nocy. Przez kilka lat bralam tabletki i wszystko bylo w porzadku, celibatu nie bylo, zdecydowanie nie. teraz nie biore bo wkrotce wychodze za maz i planujemy miec dziecko. Wg ginekologa wszystko u mnie przebiega jak w zegareczku a komorki ladnie sie rozwijaja. Wiec chyba 2 godziny w tę czy w tamtą nie zrobią różnicy Pozdrówka

Gość t w e t y
dzieki Anastazja za odp:) tez talk wlasnie myslala,m ze godz czy dwie nie robia roznicy , ale to dopiero moje 2 opakowanie, wiec temu pytam , mam slicznego polrocznego dzidziusia i nie chcialabym byc znou mama jeszcze nie teraz , pozdrawiam:)