Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamonka

projekt fotograficzny - kobiety w ciazy

Polecane posty

Gość jamonka

szukamy kobiet w widocznej ciazy, ktore nie boja sie obiektywu, chca opowiedziec o swoim blogoslawionym stanie i sa szczesliwe, ze sa w ciazy. Udzial w projekcie jest dobrowolny i bezplatny. Material fotograficzny w formie zdjęc reportazowych bedzie wydrukowany w kolorowym magazynie i zakonczy sie wystawa. Chetne kobiety prosimy o kontakt - nasz adres: projektciaza@o2.pl. Chetnie odpowiemy na wszelkie pytania. Jesli macie przyjaciolke, siostre albo znajoma, ktora - waszym zdaniem - moglaby byc zainteresowana projektem, bardzo prosimy, przekazcie jej kontakt do nas. Interesuja nas kobiety z całej Polski!! Monika Motor i Monika Fąfrowicz

Swietny pomysl! Ach, az zaluje, ze juz nie jestem w ciazy - to jeden z najcudowniejszych okresow w zyciu kobiety ❤️

Gość jamonka
Asienka, moze masz jakies kolezanki, ktore bylyby zainteresowane? Szukamy kobiet z różnych środowisk społecznych, z całej Polski, z miast i wsi

Gość jamonka
Asienka, moze masz jakies kolezanki, ktore bylyby zainteresowane? Szukamy kobiet z różnych środowisk społecznych, z całej Polski, z miast, wsi

Aktualnie mam 1 kolezanke w widocznej ciazy i chyba ze 3 starajace sie :) Dam im cynk ;)

Gość jamonka
bedziemy wdzieczne! JZ uwagi na to, ze to zdjecia - potrzebujemy bohaterek w widocznej ciazy :)

Gość sierp.06
chyba za pozno tu trafilam.

No pewnie że ciekawie brzmi :-) Ja też jestem ZA. A w jakim mieście będziecie robić te zdjęcia?

Gość a zadna z Was ....
nie pomyslala ze tego postu nie pisaly zadne dziewczyny? Tylko jakis zbok? No bo na zdrowy rozum, gdyby chodzilo o sesje z kobietami w ciazy, to mysle autorki interesowalyby ciaza od poczatku, rozwoj, fotki jak rosnie brzuszek itd.Druga sprawa , prosza o kontakt dziewczyny z calej Polski, z mist i wsi.No ok, i co baby w ciazy ze wszelkimi dolegliwosciami ( bo chodzi o duze brzuchy) maja sie tluc gdzies po Polsce zeby dac sie sfotografowac? A moze to "owe" panie przyjada,co? To byloby raczej kosztowne , takie podroze.Wydaje mi sie ze gdyby naprawde chodzilo o to o czym te " panie" pisza , to byloby podane konkretne miasto.Nie podoba mi sie to.

Gość byl sobie los
bardzo prawdopodobne po glebszym zastanowieniu.

Gość coś mi tu smierdzi.....
......

ja mysle, ze to moze jakis amatorski projekt, zdziwilo mnie zbyt duzo niewiadomych... moze ktos dostal na studiach zadanie domowe - projekt ciaza... :-)

Gość monikamotor
chcialabym zdementowac wszystkie plotki na temat, ze jakoby projekt fotograficzny o kobietach w ciazy, ktorego jestesmy autorkami byl realizowany przez jakiegos 'zboka'. Jestem dziennikarzem i fotografem, przez dlugi czas pracowalam w 'Wysokich Obcasach", zainteresowanych wiarygodnoscia prosze o kontakt z redakcja Wysokich lub Stolecznej lub Wyborczej. Po czteroletniej pracy w GAzecie, bylam zatrudniona w Marie Claire, dowody mojej pracy mozna znalezc min na linku podanym przez kolezanke. Niestety moja strona internetowa jest dopiero konstruowana w zwiazku z tym nie moge do niej odeslac. Obecnie wspolpracuje z np. z wydawnictwem Bauer, robiac prace dla tyltulow. Teletydzien, Teleswiat oraz z redakcja Pani, pracuje rowniez nad autorskimi projektami . Zapraszam np. na strone www.muzykaduszy.pl, gdzie mozna obejrzec jeszcze wiecej moich prac. Jesli moja wypowiedz jest nadal niewyczerpujaca zapraszam na gg5154566 z powazaniem monika motor