Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ferrero rocher

MOZE WY KOBIETKI MI POMOZECIE?

Polecane posty

Gość ferrero rocher

otoz mam 21 lat...przez ostanie 2 miesiace bralam tabletki antykoncepcyjne a dokladnie novynette...nie stety zmuszona jestem przerwac stosowanie antykoncepcji....powod?zostawil mnie po kilku latach zwiazku...bo ponoc mam byc szczesliwsza gdzie indziej i z kims innnym...-jego twierdzenie po kilku latach zwiazku...zalosne:(ale to inna historia...:(((( otoz te tabletki bardzo mi pomogly znaczy wplynely na cere pozytywnie...mialam tradzik jakis tam niewielki ale teraz widze ogromna poprawe...i chcialam sie was drogie panie poradzic...czy sa dostepne jakies srodki ktore mozna bez recepty nabyc...ktore rownie dobrze wplywaja na cere? nie chodzi mi tu o leki hormonalne bo glupota byloby sie truc...bardzo prosze o odp

witaj, po odsawieniu tabletek bardzo często zdarza sie tak, ze trądzik powraca, czesto ze zdwojona siłą. najlepiej byc przygotowana na taki wypadek. oto co ja polecam. pij regularnie herbatke z bratka- ona daje efekty po okolo miesiącu regularnego stosowania, ale jezeli zaczniesz pić regularnie zanim jeszcze tradzik wr óci, to powinnna zachamowac ten proces. ja tez mam problemy z trądzikiem i leczyłam sie juz u wielu dermatologów, ale oni nie mog,li sie uporać z moja cerą. w koncu zaczęłam działać na własna reke i wreszcie widać rezultaty. koszt jest niewielki. biorę tabletki z drożdzy i z cynkiem, a na noc smaruje twarz żelem Benzacne (ok. 8 zł). ja uzwyam 10%, ale na Twoje potrzeby wtyastarczy na pewno 5 %. mam nadzieję ze pomogłam

Gość ferrero rocher
w sumie to tabletki z drozdzy juz przerabialam...je sie chyba po trzy bierze jakos tak pamietam ze duzo...ale rezultatow widac wtedy nie bylo...benzacne tez stosowalam punktowo... i tez spejalnie rezulatwtow nie bylo bo on zmniejsza tylko stan zapalny... jejq wszyscy mysla ze tabletki poprawia cere a nikt nie mysli co sie stanie po ich odstawieniu...a o tej herbatce z braktka pomysle...nawet mam chyba taka w domu... moze ktos jeszczez wyrazi swoje stanowisko na ten temat?

no tak, kazdy jest inny i na każdego działaja inne srodki, to może po prostu wybierz sie do dermatologa, zanim jeszcze efekt nawrotu sie pojawi. ale z drugiej strony nie wszytskie tabletki powoduja po odstawieniu nawrót, ale jezeli brałas tylko 2 miesciace, a juz sa takie efekty, to cudów nie ma... radze isc za wczasu do dermatologa i przedstawić jaso sprawę