Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Usmiech1982

Blagam,odpowiedzcie coś!!!Problem z okresem...

Polecane posty

Hej Mam pytanko, a wlasciwie prosbe o wasze zdanie. Teraz mam 37 dzien cyklu i nie mam okresu Kochałam się z chłopakiem 19 dni temu, zabezpieczeni bylismy prezerwatywą, a poza tym on nie wytrysnął we mnie, tylko na piersi... Mimo to mam obawy, czy czasem nie jestem w ciąży jakimś cudem (bo to chyba byłby cud, sie pocieszam) Wczoraj zrobiłam sobie test (Quick Vue) i wynik wyszedł negatywny. (był to 5 dzień po spodziewanej miesiączce i jednoczesnie 18 dzien od stosunku). dzisiaj jest 37 dzien cyklu i wciaz nie mam okresu ani tez nie czuje,zeby mi się zblizał. Myslicie, ze jest duze ryzyko ciaży i czy test mógł dać fałszywy wynik? ps. W sierpniu przez miesiąc brałam Yasmin - przed nim cykle miałam 28-29 dni,a po sierpniu mialam cykle - wrzesien 26 dni, pazdziernik 34, listopad 31dni. Myslicie, ze moze po czesci to miec wplyw na to, ze juz 37 dzien cyklu i zero krwawienia?

Gość jejqqq
nie martw sie napewno nie jestes w ciązy:)bedzie dobrze !!czasami tak jest ,ze sie spoznia ,moze bylas przeziebiona ostanio ,moze sie stresowalas ,itp.itd.,naprawde jest mnustwo przyczyn ja kiedys nie mialam 45 dni;/ i u mnie to bylo spowodowane prolaktyna (to jest taki hormon produkowany w przysadce muzgowej)zrob sobie np.takie badania ,potem ci sie wszystko wyreguluje:)ale o ciaze nie musisz sie naprawde bac!!!

Gość t.w.e.t.y
ja rowniez mysle ze niejestes , ale rozumiem Ciebie bardzo , jednak ten stres spowodowany brakiem okresu daje do myslenia, ale mysle ze nie musisz sie martwic, naprawde !

Gość live
dlaczego bralas tylko przed miesiac Yasmin??to tak mozna sobie wziasc tabletki przez jeden misieac i potem dac sobie spokoj??

Dzieki za odpowiedzi... Mam nadzieje, ze w ciagu najblizszych dni bede miala okres, ale w razie czego zrobie sobie jutro raz jeszcze test. A co do Yasminu, to ginekolog mi powiedziala, ze moge go brac przez miesiac, a potem bez problemu mogę odstawić. A bralam go przez miesiac, bo wtedy regularnie moglam sie kochac, a teraz niestety tak nie jest i uznalam, ze bez sensu jest brac pigulki. Teraz tego zaluje, bo bym sie tak nie denerwowala.

38 dzien cyklu i... dostalam okres:) Pierwszy raz takie opoznienie mialam i stąd ten stres... Pozdrawiam:)

Gość Annanastazja
Sorka, ale zmień lekarza. Tabletki antykoncepcyjne to nie witaminy, jak bierzesz to minimum 3 miesiące a nie jak pasuje to biorę jak nie to nie. Właśnie takim braniem-nie braniem rozlegulowałaś sobie cykl. Pozdrówka