Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tymon

Czy podobają wam się faceci którzy noszą biżuterię? np bransoletki, sygnety

Polecane posty

Gość Tymon

Co o tym sądzicie? ;)

Gość a ja mam pomysł
nie

Gość Anielkaa podszywana zjz
lubie lancuchy, jak juz gdzies pisalam :)

Mnie - NIE. Facet nie musi nosić biżuterii, żeby zwrócić na siebie uwagę. Noszenie kek uważam za mało męskie :)

Gość inglisz ticzer
mi siem podobie Mihau Wuicig z Animrumru jak nosi branzolete

w ogole twierdze, ze bizuteria meska czasem jest bardziej oryginalna, np kolczyki, niesmiertelniki itp od damskiej i zaczne sobie ja kupowac oprocz damskiej wlasnie :)

Gość Maritkaaaa
Czy nie uważacie że to gejowskie?

dlaczego? chyba sam fakt noszenia bizuterii nie swiadczy o byciu gejem, w mojej rodzinie np kilku mezczyzn nosi fajne zegarki na super bransoletach, czy sygnety z inicjalami i to starzy faceci, nie mlodzi, zaden klimat gangsta ;) nigdy, przenigdy nie pomyslalam o nich ze sa gejami, a nawet gdyby to malo prawdopodobne (procentowo )

Gość Maritkaaaa
ale geje też noszą ;) Mam takiego jednego kolege w klasie markowe ubrania zadbany gładki żadnego włoska i do tego srebrna bransoletka Nie powiem żeby to wyglądało źle nawet fajnie ale zastanawiam sie nad tym czy tacy faceci ( którzy noszą biżuterie) Nie są najczęściej metroseksualni?

Gość inglisz ticzer
no som metroseksułalni ale mihau wujcig jest boski!! nie lóbie takich wydebilowanych opalonych menższyznóf, som fee..

Gość inglisz ticzer
sropiłam błont poprafiam siem hodziło o wydebilowanyh i opalonyh pżepraszam

Gość wrrrrrrrrrrrrr
NIE!NIE!NIE!

Gość migdał
jakiś nieśmiertelnik to ok ale inne to już jakos mało męskie.Wygląda jakby sobie tymi swiecidełkami rekompensowali jakieś braki czy coś innego?....

Gość inglisz ticzer
nieźmiertelnigi tag tag tag!!!!, a koraliki takie łatne na szyi ????? a Mihau Wujcig jest sóper!!!

Gość zależy
Sygnety są obrzydliwe,bransolety zależy jaka i do czego.I jeszcze zależy w jakim jest stylu i aby to nie było złoto.

Gość babbabam
Do migdała mając na myśli braki co sugerujesz

Gość zależy
To nie jest gejowskie,stereotypowe myślenie... Muzycy rockowi,którzy w większości wolą kobiety noszą całą masę biżuterii.

Gość ale jajaja
gruby lancuch jest okropny ale jak chlopak ma lancuszek - mi to nie przeszkadza nawet ladnie to wyglada:) bransoletke ma duzo facetow - srebrna ale nie przesadzac z gruboscia. Jak jest taka wyjebiani gruba to az straszy bleeeee za to nie podobaja mi sie pierscionki jakies okropne, jak chlopak ma nosic bizutere to srebrna albo wisiorek fajny:)

Gość BellaBella
Bardzo mi się podoba, pociąga mnie gdy facet ma na ręce mały,zgrabny łancuszek (nie wielki i gruby łańcuch-takie są wg mnie okropne). Sygnety też są ok. Nie wszystkim pasują, ale dla mnie faceci z łańcuszkami itp. są pociągający

Gość H.h.h.h.
Osobiscie uwazam,ze jedynym elementem meskiej bizuterii powinien byc zegarek. No jeszcze moze obraczka (dla tych zaobraczkowanych), ale sygnet wyglada koszmarnie zwlaszcza w polaczeniu z zaniedbanymi dlonmi i brudnymi paznokciami (widzialam takie przypadki- KOSZMAR)

Gość jak ja bym zamieszkała
padaka - tylko zegarek na skórzanym pasu, i ewentualnie obraczka reszte noszą pedały i żule, i żele;)

Sygnet- FUJ! Mega wieśniactwo! łańcuch- fuj! Ja lubię, gdy mężczyzna ma dobry zegarek i dodatkowo jakieś rzemykowato-podobne \"cuś \"na ręku co imituje bransoletę- to taki etniczny akcent, ładnie mu z tym :) Aha- i zero kolczyków!!! Brrrr!

Gość a ja tam lubie
jak facet ma lancuch - oczyiscie nie za gruby- na szyi i to tego taka sama brazoletke na rece. jesli chodzi o pierscionki to jakies obraczki fajni wygladaja ale sygnety nie bardzo... kolczyki w uszach tez odpadaja. za to kolczyk w brwi lub jezyku to fajna sprawa:)

Gość fria
tak tak tak tak tylko zeby nie przesadzal z tymi swiecidelkami i ozdobkami

Gość coolcool
EEE PEDAŁKOWATE I TYLE!!!