Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hop siuo do gory

czy stosowal ktos DERMAKNEL ???? na pryszcze

Polecane posty

Gość hop siuo do gory

czy on jest dobry?? do jakiej cery sie nadajer ?? napiszcie cos o nim prosze bede wdzieczna

Gość Wiewiórka*
Ja stosowałam... Rok temu wyszłam ze szpitala, w którym niemalże głodowałam (ehh, to szpitalne żarcie), no i po powrocie do domu zajadałam się różnymi rzeczami, które nie bardzo posłużyły mojej cerze(np.ketchup;)), w efekcie z prawie gładkiej buzi- bo nie mam problemów z pryszczami-zostałam zasypana nimi cała, tzn twarz i dekold. Poszłam do apteki i poprosiłam o coś skutecznego i TANIEGO na pryszcze, a pani poleciła mi właśnie Dermaknel (i zioła - wyciąg z bratka, naprawdę polecam), kosztuje coś ok.7 zł, napewno poniżej 10. I... smarując się nim nie polecam wychodzić z domu, bo jest strasznie tłusty i nie można zrobić na nim makijażu. Ja wtedy smarowałam sie nim 3 razy dziennie, efekt był gdzieś po tygodniu. Ogólnie polecam go, pomaga, jedyny minus to ta właśnie strasznie tłusta konsystencja. To chyba tyle. Pozdrawiam :)

Gość DERMAKNEL
ja stosowalam i mi pomogl smaruje sie nim na noc rano zmywam buzie ciepla woda na to kremik i mam piekna cere,sprobuj nie pozalujesz,napisalam o tej masci na na wielu tematach o trodziku,ale ludzie chyba nie wierza,ze masc za 7 zl moze tak pomoc

Gość tasa
Ja również stosowałam na wypryski i po paru dniach skóra na twarzy zaczęła swedzieć i...całe srebro na mnie stało się czarne!!!

Gość carrot3
Stosuję dopiero jeden dzień, ale boję się, że chyba mi nie pomoże- ma taką straszną, tłustą konsystencję :/

Gość ania 21
dermaknel kupiłam w zeszlym miesiacu,wiec moge napisac czy pomaga. skóre na calym ciele mam gladką,jednak moja twarz to jedna udreka!kazdy specyfik pomagał przez kilka dni,a póżnij wszystko od nowa.czasami pojawia sie małe ropne grudki,ale czesciej sa to duze,bardzo bolące i ropne pryszce. jezeli tego nie wycisne to nie schodzi w ogóle. stosowałam Dermaknel i pomógł mi przez jakis czas,pewnie zalezy to tez od cery itp.,ale warto go polecic. konsystencja kremu jest troche nieestetyczna i ten zapach tez troche dziwny,ale to da sie zniesc. jest wydajny i niedrogi. POLECAM TYM Z MAŁYMI ZMIANAMI SKÓRNYMI.

Gość roberto66
to nie jest na pryszcze . Dermaknel na zmiany skorne razem ze swedzeniem ( plamy ) wywolane goraca temperatura i potem. poszykuje tej masci bo uzywalem jej pare late temu .prwdopodobnie juz nie produkuja a to bardzo dobra masc ,niesamowity daje efekt.

Gość gość
ja mam tradzik rozowaty - (niestety problem rodzinny )i trafilam na ta masc, niestety poza tym ze jest tlusta nie moge stwierdzic dzialania przeciwtradzikowego :/ natomiast miesiac temu zamowilam ten zestaw acnerosze, ktory wszyscy zachwalali (oczywiscie nie chcialo mi sie wierzyc w te rewelaacje) ale jednak jest calkiem ok, w zestawie jest masc, krem, emulsja i pasta takze super extra, rumien ustepuje a nawet lekko ochladza, no po prostu bomba