Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona...w myslach

Co W 2 sezonie ZAGUBIONYCH??? LOST 2

Polecane posty

Mam prośbę do tych, ktorzy objerzeli juz kilka odcinkow "zagubionych" sezonu 2. nie posiadam axn i na ten sezon bede musiala dlugo czekac. a nie wytrzymam!!!! ten serial tak mnie pochlonal ze go po prostu pokochalam!!! prosze napiszcie mi co sie mniej wiecej wydzrzy lub chociaz powiedzcie jak moge sciagnac te odcinki z neta??? bardzo bardzoooooooo dziekuje za odpowiedzi i naprawde bede niezmiernie wdzieczna!!! pomozcie prosze! pozdrawiam

Gość no wlasnie co
tez interesuje mnie ten temat. prosze odpowiedzcie!!!

oglądałam to na prosieben. czy na polskim już było jak usiłowali uciec tratwą z wyspy, pojawili się z nikąd jacyś obwiesie w łódce i porwali małego czarnoskórego (nie wiem jak się nazywa)??

Gość taktaktak
Nie mam pojecia, ale takze sledze ten serial. rowniez chetnie bym sie czegos dowiedziala.

nie nie bylo czegos takiego!! bylo tylko to ze odplyneli tratwa. i taki czarny dym byl nad wyspa! no opowiedz cos wiecej!!

kurde, już nie pamietam za dużo. lock i ten młody koleś, który potem umarł (ten co miał siostrę) znaleźli w ziemi jakąś taką kopułę, no więc w ostatnim odcinku, który widziałam na prosieben udało im się to otworzyć za pomocą dynamitu, który znaleźli gdzieś na innym końcu wyspy. I okazało sie, że w środku nie ma nic, tylko właz i drabinka w dół coś jak studnia

aaaaa no no. a ktos pamieta cos jeszcze? dzikuje nanito!!! wieeelkie dzieki!! jakbys sobie cos jeszcze przypomniala to prosze napisz!

jak szli po ten dynamit to wysadziło tego nauczyciela biologii, rozerwało go na strzępy, dżizuus, ale się przestraszyłam, bo ta scena jest na samym początku tego ostatniego odcinka.

Gość nie nie nie
nie opowiadajcie filmu !!!!!! ale skąd go ściągnąć?

halo, wyraźnie mnie o to poproszono...ale dobra. też nie lubię psuć filmów. w każdym razie mam nadzieję, że jakoś fajnie ten serial rozwiążą, że nie zamieni się na końcu w banał i zostanie jakaś dwuznaczność. Za to lubiłam zawsze archwium x

nanitko opowiedz cos jeszcze jesli pamietasz? nie przejmuj sie tymi komentarzami, gdyz ja po to zrobilam ten topik. i bardzo ci dzikuje ze sie wypowidasz naproawde jestem wdzieczna. a kto porwal tego murzynka Walta??

Gość no wlasnie kto
tez mnie to ciekawi!! ja to w ogole jestem ciekawska i lubie wiedzic co sie wydzrzy w filmach. a ten serial to jest rewelacja!!!

ja jestem na bieżąco. ściągam z programu bear share:-) porwą michaela, wyjasni się dlaczego kate scigano - zabila swojego ojczyma, który bił matke. wysadziła cały swój dom, matka nie wybaczyła jej tego. okaże sie, ze ocalała druga cześc załogi i dołacza oni do reszty.zginie ta blondyna, która jest z arabem, zabije ją przez przypadek członkini tego drugiego obozu, czyli szybko dołączy do brata. pytajcie konkretnie to wam odpowiem:-)

wow pistacjowa kochana dzikuje ci!!!!!!!!!! a powiedz co z dzieckime claire???? i kto jest na tej wyspie kto chcial zabrac jej dziecko i czemu tamta zaloga gdzies tam zyla? czemu sie nie odnalezli?

Gość podnoszeeeeeeeeeee
pistacjowa napisz cos jeszcze prosze...czemu porwa michaela?

Gość pupupupuupupu
??

tak z ciekawości - macie jakąś frajde z tego serialu, wiedząc dokładnie co się wydarzy? bo dla mnie każdy odcinek, którego fabułę mniej lub więcej ktoś mi zdradził był stracony.

Gość ---------wiedzący-------------
Ten serial pasuje wprost jak ulał do Kafeterii. Dlatego, że to pozłacane g...no.

hhihihihihhi zainteresowani:-) no więc tak, ta druga część zalogi była w przedniej częsci samolotu, ta częśc oderwała się i znalazła w nieostępnym miejscu wyspy. syna michaela ( a nie michaela) porwali \"inni\" z tratwy, na której chcieli uciec. dziecko claire zostalo odnalezione, porwała je ta frncuzką,żeby w zamian \"inni\" oddali jej dziecko.okaże się też,że wcale innym nie chodziło o dziecko claire, tylko o tego murzynka. w bunkrze znajdą kolesia, który na kompie co 108 min musi wisywać te tajemnicze cyfry, jak ich nie wpisze to coś się stanie (ale nie wiadomo co). facet ucieknie, bo ma dość wpisywania, więc zagubieni zacznają czuwać na zmianę. dalej nie wiadomo kim są inni:-) pytajcie dalej

Gość takie małe pytanie
co sie stało z żona Jacka? był pokazany kiedys tam ich ślub, a w ostatnim odcinku on powiedział ze nie ma juz zony....

dxiekuje serdecznie osobie ktora zamiescila tu ten link i w ogole tym co sie wypowidalali :*:*:* wielkie dzieki! tak ja mam przyjemnosc wiedzac co sie wydarzy w filmie! i nadal ogladam go z ciekawoscia!

Gość dla ciekawskich 2 nowe odcinki
ależ....baardzo proszę....cała przyjmność po mojej stronie

Gość litanka
odkryją nastepny bunkier, okaże się, że inni to jacys przebierańcy, bo znajdą w bunkrze sztuczne brody i ciuchy. w tym bunkrze przetrzymywali claire, przypomniała sobie wszystko, że robili jakieś badania na niej i szprycowali ją, prawdopodobnie oni robią jakieś experymenty na ludziach. znajdzie się druga grupa z samolotu, ta z ogona, zginie ta blondyna głupawa, no nie wiem co ma jeszcze pisac, bo zbyt dużo się zdarzyło:-)

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci