Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SORAYAH

,,,,,,,Mój brzuszek

Polecane posty

Gość SORAYAH

Czy któraś z was staciła w pasie 10 cm mam w brzuchu 80 cm a musz emieć przynajmiej 60 najwyżej70cm jak mam to zrobić czekam na szybką i pozytywną odpowiedz...

Gość tak **tak **tak
of course diet cwiczenia 6 weidera masaze brzucha czas 2 miesiace pozdrawiam

Gość o rany...........
jak Ty to zrobiłaś, że masz aż 80 cm w pasie?:O

Gość vitalllllllllllllllloo
Jesteś szczupła, ale masz wystający brzuch? Uważaj! Taka wypukłość nie tylko szpeci, ale może okazać się niebezpieczna dla zdrowia. @U kobiet tłuszcz bardzo często odkłada się w jamie brzusznej z powodu stresu, co zwiększa też ryzyko chorób serca. Wypukłość brzucha może też być spowodowana wzdęciami. By uporać się z "wystającym problemem", postaw na właściwą dietę: zastąp tłuszcze nasyconyce nienasyconymi. Jedz tłuste ryby i drób. Wybieraj też produkty bogate w błonnik, wapń i białko: rośliny strączkowe, pestki dyni, słonecznika. siemię lniane - jedno z najbogatszych źródeł błonnika, który pomaga usuwać tłuszcz z organizmu. Oprócz tego jest ono bardzo sycące - nawet niewielka jego ilość daje uczucie pełności w żołądku;

Gość SORAYAH
PO CZY MO DZIECKU MAM TAKIE COSIK

Gość o rany...........
Ojej, to współczuję. Chyba musisz cwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Nie ma innego wyjścia.

Gość SORAYAH
ALE MNIE pocieszasz muszę szybko coś z tym zrobic w 6 juz stosowalam

Gość o rany...........
No a co mogę powiedzieć? musisz ćwiczyć i już:)

Gość luizjankaa
pecjalne menu, ćwiczenia, pielęgnacja - hollywoodzkie gwiazdy mają swoje sposoby na ładny brzuch. Która z nas nie marzy o płaskim brzuchu? Weź przykład z hollywoodzkich gwiazd, a będziesz wyglądać jak one. Trzymam się prosto Liz Hurley To sprawdzona metoda mojej babuni. Powtarzała: zawsze chodź z podniesioną głową i wyprostowanymi plecami. Miała rację. Dzięki prawidłowej postawie mięśnie talii mam wciąż napięte. To tak jakbym cały czas je trenowała. Równie ważne jest siedzenie w wyprostowanej pozycji. Ponadto, żeby uniknąć zbędnej tkanki tłuszczowej, nie jem smażonych potraw. Nie piję też gazowanych napojów.