Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 60zm

60cm w tali... JAK TO ZROBIC??

Polecane posty

Gość 60zm

Mimo, że jestem szczupła ( 165 cm na 50 kg) to mam szeroka talje - 75 cm;/ ( brzuszek nie odstaje jest ok) i nie wiem co zrobić aby moje wciecie w tali sie pogłebilo- znacie moze jakeis cwiczenia, sposoby aby osiagnac taki efekt?Ładnek klepsydranej fugury?

Gość 75 to dużo
ja mam 71 a waże więcej niż ty.kręć hula-hopem i rób ćwiczenia na skośne mięsnie brzucha a powinno być lepiej!:)

Gość Agniewicz
Być może masz już taka budowę, bo jeśli ważysz 50 kg przy wzroście 165cm to musisz być szczupła.

Gość ja mam 65

Gość aaaa.....
Wiesz, tego się chyba nie da "zrobić" Ja mam 168, ważę 57 kg, a w talii mam 62cm

ja mam 70cm i tez jestem chuda jak patyk a talii nic a nic nie widac, moze znacie jakas stronke z opisami cwiczen??

Gość *********
możecie sobie kupiś taki krążek,staje się na nim, opiera ręce o coś stabilnego i na lekko ugiętych kolanach kręci w tą i z powrotem ale tylko dolną częścią ciała.Ja sobie kupiłam już dość dawno w sklepie sportowym, ale widziałam je ostatnio w realu na stoisku sportowym. nie kosztuje majątku a jest skuteczne, z 73 cm w tali spadło do 66 przy codziennych ćwiczeniach.

ja tez myslalam ze taka moja \"uroda\" mialam 72-73 cm w talii (55 kg, 167 cm wzrostu) ale zaczelam krecic i po 2 m-cach mialam 67 a mozne nawet i 66 hula-hop jest super :)

Gość Twister ciekawy
Tylko trzeba skasować te procenty, które pojawiają się w nawiasie na końcu

Gość 60cm
dziekuje tym ktore sie odezwały... spróbuje z hula hop... moze sie uda po paru miesiacach:0) A ktoras z was zna jakas konkretna stronke z cwiczeniami na TE partie ciała>?