Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domanda

gdzie kupujecie ciuszki ciazowe?

Polecane posty

Gość domanda

mam pytanie....do kobiet ktore sa w ciazy a nie maja wypchanych portfeli raczej ;-) ---- GDZIE SIE UBIERACIE? w lumpesach, na allegro? czy moze znacie jakies fajne komisy z ciazowymi ubraniami? mi wlasnie zaczal juz rosnac brzuch (4 mc) i ten problem stanal przede mna bardzo wyraznie...nie moge pozwolic sobi na kupno ciuchow w firmopwych sklepach...a juz w zadne spodnie sie nie mieszcze ...

Gość zalla
ja nie miallam tego probklemu, bo bratowa miala 5 m-cy starsza ciaze (i kase, hhe) wiec ciuszki po prostu po niej odziedziczalam..moze ty tez poszukaj jakies kolezanki ktora niedawno rodzila?

Gość JOŁ JOŁ
polecam Biedronkę, dział miesny :o

spodnie ogrodniczki kupiłam w sklepie,nie żadna tam firmówka zapłaciłam za nie 70 zł. Możesz sobie je kupić,bo w ukropach chodzić nie bedizesz już z brzuszkiem oraz uszyłam sukienke taką by mieć na lato. Popytaj siękoleżanek ,jak nie sa im potrzebne to możesz odkupić taniej

Przeszukałam mnóstwo stron internetowych w poszukiwaniu ubrań ciążowych i mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że ubrania w bardzo dobrych i okazyjnych cenach a zarazem bardzo dobre jakościowo są na www.cozacena.pl . Polecam.

Gość gość
Nie podalas miasta

Gość gość
Ja kupuje na allegro i na piekna mama pl

Gość gość
Nie kupowałam ciuchów ciążowych. Niewiele przytyłam, brzuch miałam stosunkowo niewielki więc bez problemu ubierałam ciuchy, które nosiłam przed ciążą.

Gość gość
Dużo ubrań jest na olx. Można kupić firmowki jak i badziewie ze szmateksu.