Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ślązak

Zobaczyłem Ją na fotce

Polecane posty

Gość ślązak
no ale ja widzialem co o sobie napisala .. ze min. wymarzony partner musi miec to cos:/

Gość opolskie
Może to faktycznie była namowa koleżanki,próbój delikatnie się dowiedzieć o co w tym wszystkim chodzi ! Aha nie napisałeś co ona do ciebie czuje !

Gość ślązak
Mamy po 20 lat wlasna milosc ale nie własny swiat:(

Gość ślązak
To nie byla namowa kolezanki bo ta kolezanka ktora widzial kolega - one sie nie znaja a ja potym jak mi pokazal fotke tej kolezanki natknalesm sie jeszcze na osobna fotke mojej dziewczyny , przegladajac ludzi z naszego miasta

Gość ślązak
Ona mowi ze mnie kocha ale czasem zachowuje inaczej . Nie wiem ja czuje ze pociagam ja bo uchodze za przystojnego ( to nie moje zdanie) i staram sie byc dla nie dobry ,szanowac ja i wszystko dla niej robic

Gość ślązak
Jestesmy ze soba póltora roku

Gość opolskie
Cholera,trudno coć Ci doradzić obserwuj Ją na razie i tyle!

skoro bedac z Toba zamieszcza profil w celu poszukiwania idealnego partnera...napewno jest jakis problem. pogadaj z nia. moze to nie tak ,ze Cie nie kocha tylko czuje sie niepewnie , niedowartosciowana. jesli to kompleksy to pomoze raczej tylko dobry psycholog.

Gość ślązak
No wlasnie ja nie wiem w jakim celu zamiescila.. napisala ze wymarzony partner musi miec to cos -ale przeciez to jest takie ogolnikowe i moze nie szuka a wpisala juz skoro ta rubryczka tam byla to wypelnila jak myslicie? a co do psyhologa to to odpada obrazila by sie na amen . Ja staram sie podnosic jej niskie poczucie wartosci ..

heh co jest zlego w pojsciu do psychologa :P przeciez z tego co mowisz dziewczyna ma powazny problem. niskie poczucie wlasnej wartosci skutecznie potrafi zabic radosc z zycia i utrudnic relacje z ludzmi, znalezienie pracy czy inne wazne rzeczy. nie sadze zebys ty mogl ja z tego wyleczyc bo jak juz pisalam to siedzi w jej glowie i ona sama musi siebie polubic ,zaakceptowac. najlepiej jakby psycholog jej w tym pomogl.

Gość Do slazaka wiesz
z tym poczuciem wlasnej wartosci to ona sama ze soba musi dojsc do ladu, to co robisz (podnosisz jej poczucie wartosci) jest dobre ale na chwile...moze wlasnie w tym celu umiescila fotke na necie, nie po to zeby kogos znalezc, a po to zeby przeczytac cos milego na swoj temat. Moze jeszcze nie zrozumiala ze czuc sie w zgodzie ze sama soba trzeba zaczac od siebie, przede wszystkim od zaakcpetowania siebie takim jakim sie jest...wiec ta fotka to moze nic takiego groznego...z drugiej strony, najlepiej zrobisz (dla siebie) jezeli z nia na ten temat pogadasz, poprostu powiedz jej w jaki sposob odkryles jej fotke..pozdrowka

Gość ślązak
Tylo czy to napewno to ? Przeciez to jest dobra osoba , lubiana wsrod kolezanek ,nawet ma ich bardzo wiele, przy mnie jest czasem niesmiala , nie mowi mi czesto o swoich odczuciach , malo okazuje uczucie do mnie nie wiem co myslec..

Gość ślązak
a psycholog odpada nie odwazy sie ..to wiem napewno

Gość Do slazak wiesz
kolezanki to co innego, jej moze zalezy na meskiej opini, to jest takie szybkie samozadowolenie, juz ktos pisal, Twoja dziewczyna ma problem...napewno ten stan zatruwa jej zycie...czemu wiem ? Sama od kilku lat dopiero zaczelam w siebie wierzyc, i uwierz mi ze "zrobilabym" wszystko zeby uslyszec "cieple" slowa skierowane w moim kierunku (w przenosni wszystko)...tez nie uwazam ze jestem zla osoba, tylko cholernie bylam zakompleksiona.

jeśli to nie to ,to zostaje juz tylko gorsza opcja ze jej na Tobie nie zalezy ,jest z Toba bo boi sie samotnosci i szuka kogos innego zeby zakonczyc zwiazek. albo ze lubi skoki w bok ale z tego co piszesz to raczej spokojna dziewczyna :P istnieja dwie mozliwosci zeby sie dowiedziec : jedna: porozmawiac, zapytac (ale moze sklamac, tym bardziej ze jest skryta), druga (niezbyt fair :P ) napisac do niej jako inna osoba lub poprosic kogos zeby napisal, rozpoczac korespondencje i zobaczyc jak sie bedzie zachowywala. mysle, ze skoro ona nie jest fair w stosunku do Ciebie to bedziesz rozgrzeszony jesli tak postapisz :P

Gość ślązak
Zapytałem ją i bez większych emocji powiedziała ze zamiescila sobie fotke bez powodu , zapewnila ze nie szuka nikogo .. i co o tym myslec...

Gość morenria
A w jakim stylu jest to zdjecie?

Gość ślązak
Normalnie stoi sobie na dworze i sie usmiecha

Gość morenria
Wiesz...mysle ze wiekszosc dziewczyn daje swoje sdjecia do takich portali zeby sie po prostu dowartosciowac, zeby przeczytac, ze ladnie wygladaja, ze niezle z nich laski...widocznie ona tego potrzebuje. Mysle, ze nie powinienes sie martwic. Pozdrawiam:)

Gość ślązak
Morenria.. dzieki postokroć -dodałas mi otuchy bo to bylo takie nagłe , dotad jej ufalem a tu tak mnie zaskoczyla

ślązak - Moja rada: nie panikuj :) Nie dalej jak tydzień temu miałam podobny pomysł jak Twoja dziewczyna. Napaliłam się jak nastolatka... \"Umieszczę swoją fotkę... faceci zwęszą \"zwierzynę\"... zaczną się rozpisywać... a ja będę miała ubaw nie z tej ziemi\". Jak dla mnie pomysł był iście genialny, więc czym prędzej postanowiłam się nim podzielić ze swoim mężczyzną. I wtedy dopiero okazało się, że z żartu wyszedł \"problem\", heh... Bo oczywiście Miś zazdrosny, nie mógł zrozumieć \"dlaczego?\" i w ogóle najchętniej by tych wszystkich potencjalnych adoratorów pozabijał ;) Tak więc... suma sumarum... może Twoja dziewczyna nie miała złych intencji zamieszczając tam swoje zdjęcie. Sam zobacz... tam jest pewnie połowa Twojego miasta ;) Głowa do góry!

Gość ślązak
Troche sie uspokoilem ale z drugiej strony mysle sobie.. a co jesli mnie okłamala ?

Gość no wiesz .....................
ja nie wierze że umieszcza sie zdjecie w necie ot tak, bez powodu to nie naciśniecie jednego klawisza, troche czasu to zajmuje...... mój chlopak też ma tam fotke, upsss byly chlopak bo jak przeczytalam wymiane komentarzy miedzy nim i dziewczynami to poczulam coś takiego że nikomu nie życze :(

Gość ślązak
Mla mla moze i racja ale głownie to pewnie ludzie single hm..

Okłamała... okłamała... Może po prostu nie widziała potrzeby, żeby Ci o tym powiedzieć. Może podświadomie czuła, że coś tam w Tobie \"drgnie\" i jej nie pozwolisz. A tak... nieszkodliwie zabawiła/dowartościowała się. W końcu fotka.pl to nie sympatia.pl ;)

Gość ślązak
No wiesz ale ona nie ma zadnych komentarzy , jest pusto

Gość ślązak
Mla - mla buziak teraz mnie pocieszylas bo napisala to samo co ty czyli ze nie widziala potrzeby zeby mi o tym mowic

Gość no wiesz .....................
jeśli ma oceny to musialy być i komentarze, jedni je usuwają inni nie, zobacz ile osób glosowalo ????

Single? Niekoniecznie. A co do braku komentarzy... może po prostu zalogowała się niedawno. Nie sądzę, żeby specjalnie kasowała. Aż taką konspiratorką to pewnie nie jest ;)

Gość ślązak
jakies 3 miesiace temu zalogowala sie wiec troche czasu uplynelo...