Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ślązak

Zobaczyłem Ją na fotce

Polecane posty

Gość ślązak

Widzialem swoja dziewczyne na fotce:/ . Czy to jest normalne ze one se tam umieszczaja te fotki ? kurde po co to robia?

Gość lornetka
a czego ty tam szukałeś?

Gość ślązak
Rozmawialem z kolega kiedy nagle informuje mnie o tym, ze widzial na fotce kolezanke , i przesłal mi ta strone - byla tam kolezanka ale tez i moja dziewczyna kurde jestem zly na nia czemu sie wystawila?

Gość ślązak
Nie mam bo uwazam ze to durny pomysl - takie wystawianie siebie na cała Polske . Kochamy sie a ona co zrobila?

Gość ślązak
dodam ze moja dziewczyna jest zakomleksiona i wiecznie narzeka ze jest brzydka , pyta czemu z nia jestem skoro moglbym miec ladna dziewczyne? A ja kocham ja taka jaka jest czy ona tego nie rozumie? Setki razy jej to powtarzam

może to byl profil jej kolezanki i to ta kolezanka zamiescila zdjecie. z drugiej strony bycie z niepewną swojej wartości osobą to ciężka sprawa... taka osoba będzie wiecznie szukać potwierdzenia swojej atrakcyjności, również w oczach innych..

Wiesz jak mój facet uzywałby stwiedzen typu:\"se tam umieszczaja te fotki ? kurde po co to robia?\"tez szukałabym kogos innego:P....pozatym moze własnie w ten sposób chce walczyc ze swoimi kompleksami...(???)...

Gość ślązak
nawet mnie nie strasz myslisz ze taka osoba moze zdradzic? ja ja kocham taka jaka jest i ona wie o tym

Gość ślązak
Ti ti - niezla jestes poczyms takim błahym facet u ciebie w odstawke nic tylko pogratulowac! A nie pomyslalas ze napsalem sobie to od tak bo taki mialem kaprys co wcale nie znaczy ze tak mowie na codzien:P

Gość ślązak
Nie to napewno jej profil bo moja dziewczyna nie zna kolezanki kolegi!

Gość ślązak
Hej prosze was pomozcie mi to rozszyfrowac? Nie chce biec z tym do niej odrazu .. babki doradzcie cos wy tak umiecie czasem co?

No to nie pisz\"od tak\"bo to o Tobie zle świadczy ... A pozatym nie chodziło mi tylko o to Twoje jedno stwierdzenie,bo najprawdopodobniej zachowujesz się tak na codzien a pozatym ,jak sam napisałes moze z taka sama ignorancja traktujesz Ja? A o mnie się nie martw:) Ja nie mam problemów z facetami:P

Gość ślązak
ja Ja kocham i szanuje a te słowa byly napisane pod wplywem zlosci bo zrbila to za moimi plecami i czuje sie jak kołek. A to ze napisalem "se" to nic nie znaczy i nie wiem czemu dopatrujesz sie w tym jakies negatywnego zachowania..

myślę ,że zdrada fizyczna to ostatecznośc w takim poszukiwaniu potwierdzenia swojej atrkakcyjności, ale flirty, także wirtualne, owszem. kwestia jest taka czy dla Ciebie coś takiego to nie jest już zdrada emocjonalna. no i ważne co ona ma w profilu, może szuka tylko znajomych.

Gość ślązak
No wreszcie ktos na temat.. Ja nie umiem powiedziec czego ona tam szuka bo to nigdzie nie jest napisane . Jest tam cos o wymarzonym partneru - napisala ze musi miec to cos:/ jak mam to rozumiec?

Gość ślązak
Dodam ze nie ma zadnych komentarzy ludzi wiec moze nie flirtuje skoro nie ma tam ani fotek znajomych ani komentarzy co o tym sadzicie?

hmm... może to stary profil ,który założyła zanim Cię poznała... A może właśnie dzięki temu czuję się pewniejsza siebie (komuś spodobało się jej zdjęcie, napiał do niej) .może też nie czuje sie pewnie w zwiazku (dziwi sie ze z nia jestes skoro wg siebie jest brzydka) i dlatego szuka kogos bo boi sie ze zerwiesz. musisz z nia pogadac. ale jesli chodzi o poczucie wlasnej wartosci to chocbys jej codziennie powtarzal ze jest piekna to pomoze tylko w niewielkim stopniu, bo to jest w jej glowie.

Gość ślązak
Zalozyla go niedawno bo wszystko jest napisane kiedy i kiedy sie loguje a wiec to odpada. Kurcze zalamalas mnie tym mailem. Teraz bede podejrzliwy bo moze ona z kim romansuje.

Gość ślązak
nawet myslalem zeby jej napisac na maila i zobaczyc jak zareaguje tzn podac sie zakogos . Kurcze no nie wiem doradzcie moglbym tak sprobowac ?

Gość bueeh
podaj login :)

Gość ślązak
Ale skoro u niej nie ma komentarzy a juz pofatygowalem sie sprawdzic jak to jest u innych i wiekszosc ma sporo komentarzy .. mysle sobie ze skoro nikt nie komentuje to moze ona nie rozmawia z nikim

Gość opolskie
Może byłeś dla Niej zbyt "łatwy". może po cichu szuka księcia milionera,kulturalnego i zarazem chamskiego, bogatego-ale nie ciułacza, męskiego ,ale uwielbiającego pranie i sprzątanie,jeżdżącego sportowym samochodem, ale z prędkością bezpieczną ,itd,itp. Musi Jej minąć ten okres poszukiwania i wtedy będzie godna twojej miłości,a na razie zachowuje się infantylnie jak każda dziewczyna .

Gość ślązak
podac login i co?

Gość bueeh
komentarze zawsze mozna wykasowac...

Gość ślązak
a jesli te poszukiwania skncza sie niekoniecznie dobrze dla mnie co wtedy? nie chce jej stracic bo kocham ją

Gość ślązak
bueeh - no to mnie pocieszyles.. a myslisz ze moglbym do niej napisac bez obawy ze mnie nie pozna? kurde tak jej ufalem i teraz nie jestem pewien..

Gość bueeh
podaj login to powiem Ci co o sobie napisala i co wpisala w rubryce "wymarzony partner" :D