Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość offca20

POMOCY, BOJĘ SIĘ, PILNE

Polecane posty

Gość offca20

Pisze o tutaj, bo moze sie znacie na tym. Biore Yasmin (tab. antykoncepcyjne). Jestem po 7-dmio dniowej przerwie. Dzisaj jest 8 dzie i wzielam pierwsza tabl. z nastepnego opakowania. Krawienie skonczylo sie wczoraj z samego rana i juz nic nie leciało, ani wczoraj, ani dzisiaj w nocy. Kolo 12 dzisiaj w dzien natomisat, kochałam się i po tym stocunku, najpierw normalnie, jak zawsze wyleciala z pochwy sperma, a pozniej po okolo pol godzinie zaczelam krawic, dosc mocno, tak mniej wiecej, jak w srodku okresu. Jak stalam to krew lecala mi po nodze, nie wiem, co mam zrobic, byl tam jeden malusienki skrzepik i to wszytsko. Nie wiem, skad sie to wzielo, bo tak, jak napisalam wczesniej okres mi sie juz skonczyl. Na pewno nie przebita zostala blona dziewicza, bo uprawiam sex od okolo pol roku w miare regularnie, zadrapanie mysle, ze to tez nie jest, bo krew poleciala by od razu, a nie po takim czasie. Teraz czuje drętwy brzuch, ale mysle, ze nie moge tego brac na powaznie do konca, bo to moze byc z nerowow (jestem bardzo nerowowa), a nie z miesiaczki. Krew leciala przez okolo 3 godziny, teraz troszke ustało. Nie wiem, co mam zrobic, bardzo prosze o pomoc, bo mam dopiero 19 lat, mamie nie chce o tym mowic, a naprawde sie denerwuje. Czy mam jechac z tym dzisiaj do lekarza? Czy dac sobie spokoj, jak przestalo leciec? Czy mozliwe, zeby to byl jeszcze okres?

Gość a moze ty
w ciazy bylas ? i poronilas? oczywiscie nie zycze ci tego ! ale taki strumien krwi? moze niewiedzialas ze jestes w ciazy?jedz natychmiast na pogotowie! bo jesli to to o czym mowie,to wymaga wylyzeczkowania ioczyszczenia macicy , ja bym nie czekala!

cholera wie, moze jeszcze jakas pozostałośc po okresie została \"ruszona\' i się oczyszciła. Jezeli teraz nie krwawisz to bym poczekała do poniedziałku i pojechała do gina. Lepiej dmuchac na zimne i sprawdzić czy wszystko ok.

Gość offca20
Nie, nie w ciazy nie bylam, tzn. dostalam normalnie okres, wiec na 100% nie. To chyba normalne, okres byl normalny. Znowu moze zle to przedstawilam, to nie bylo jakies mega wielkie krwawnienie tylko no krwailam, troche po udzie zaczelo leciec, ale wlasnie sprawdzalam i juz przestalo. To co mam zrobic? Moge jeszcze raz Was prosic o rade? Dziekuje z gory, ale naprawde potrzebuje.