Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heheheheheehehel

czy pigulke mozna przepic sokiem, pepsi cola?

Polecane posty

Gość heheheheheehehel

czy pigulke mozna przepic sokiem, pepsi cola? czy nalezy przepic ja woda tak jak jest napisane w ulotce? :)

Gość hmmmmmmmmm
przepic? :D:D:D

Gość magdaaaaaaaaaaaaaaaa
ja tam popijałam nawet piwem i w ciązy nie jestem ;) no ale, moze nie bierz ze mnie przykładu :P

Gość liskaaaa
pewnie i można, ale jest zasada popijania wszelkich lekarst wodą. I tak jest najlepiej.

Gość heheheheheehehel
dziek iza info :)

Gość no no i ja jestem ciekawa...
zawsze popijam tab anty sokiem i tez zastanawiam sie czy mozna? ale niby czemu nie, przeciez po zarzyciu tab mozna potem jesc pic etc..:) wody niecierpie wiec nie bede sie zmuszac. pozdro

Gość tak se biegam po forach
Piwem popijac mozna, innym alkoholem tez. To mit ze ma to jakies znaczenie (zdaniem spacjalistow z forum o zdrowiu kobiety). Ale juz popijanie sokami owocowymi, zwlaszcza z cytrusow, zaburza wchlanianie tabletki, czy poteguje jej moc (nie pamietam ale ponoc nalezy sie tego wystrzegac).

Gość liskaaaa
ja nie pamiętam , bo trudno sie uczyc tego na pamięć, ale tabletki to chemia, i nie mam tu na myśli tabletek antykoncepcyjnych tylko 'wszystkie tabletki", i popijając innym płynem jak woda może dojśc do dodatkowej reakcji chemicznej. Np, popijanie kawa tabletek przeciwbólowych przyśpiesza ich działanie, soki ,mleko tez wywieraja jakis wpływ szczególnie przy antybiotykach. Nigdy się w to nie wgłębiałam wychodząc z założenia, że jednak najbezpieczniej zawsze popić wodą i koniec, po co stwarzac niepotrzebne dylematy.

Gość i juzzz
ja wcale nie popijam tabletek anty;)

Gość lallka
a antyiotyk albo przeciwbolowa tabletke mozna herbata czarna popic?:P

Gość lepiej chyba nie
najlepiej i najbezpieczniej popijać jest wodą;)Przecież żeby polknąć,popić tabletke wystarczy mała ilosć wody aby ja popić więc nawet jak ktos nie lubi wody to moze sie poświęcic i wziąść te dwa łyki;)

Gość PUKLAAAAAAAAAAAAAAA
boże ale dziewczyno masz problem........CZYM POPIJAĆ TEBLETY ............najlepiej moczem!!!

Gość zawsze wodą