Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRZEPRASZAM...

Jak alkohol wpływa na działanie pigułek?

Polecane posty

Gość PRZEPRASZAM...

prosze bardzo o odp.

Gość spoon
nie wpływa wogóle...dlaczego miałby wplywać...chyba, że się jak spijesz, że będziesz żygać do 3h po przyjęciu tabletki...

Gość PRZEPRASZAM...
a Ty od dawna bierzesz tabsy?

Gość spoon
od 7 miesięcy

Gość jarokkkk22
wplywa na dzialanie gdy przepijesz pigulke mocniejszym alkoholem ponad 20%.

Gość spoon
pierdoł...nie słuchaj... co Ty chrzanisz koleś???????????????

Gość PRZEPRASZAM...
sorry że tak wypytuje ale ja jestem poczatkująca a jakie bierzesz?nie bałas sie pierwszy raz bez innego zabezpieczenia?po jakim czasie jest sie bezpiecznym?podobno po 1tabletce,czy to prawda?ja jestem juz po tygodniu stosowania pigułek ale chyba sie bede bała pierwszy raz bez gumki:( a jutro przyjeżdza mój facet..

Gość spoon
wsumie całkowite zabezpieczenie uzyskuje się juz po tygodniu. czyli jestes zabezpieczona. Ja się trochę bałam robić tego w 1 miesiący, tymbardziej, że wymiotowałam 1,5h po przyjęciu jednej z tabl i nie wzięłam kolejnej(więc już napewno usiałam się zabezpieczac przez kolejne 7 dni aby zatrzymac owulację) ale tak wyszło, że 6 dni po tym incydensie gumka nam pękła;) Cóz...bałam się bo wsumie 7 dni nie minęło ale mamą nie jestem...potem to już cały czas kochaliśmy sie bez gumki;) jest super...musisz brać regulernie, jak będziesz wymiotować lub mieć BARDZO silna biegunkę do 3h po przyjęciu tabl to musisz wziąść kolejna z opakowania. przede wszystkim dokładnie przeczytaj ulotkę... jak dostajesz lekarstwa sprawdzaj czy nie wchodzą w interakcję z tabletkami... ja biorę Harmonet

Gość PRZEPRASZAM...
ja biorę Yasmin jak narazie dobrze reaguję,no i biore bardzo regularnie/pewnie dlatego że to poczatek więc jestem tym "przejęta"/ podejrzewam ze jutro będę sie kochac bez zabezpieczenia ale mimo to mam małego cykora,nie po to biorę pigułki żeby sie stresować,wręcz przeciwnie!ale cóz,zaufam im! ps. dzięki za odp.