Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ODCZYTAC NIE POTRAFIE CO NAPIS

NA SKIEROWANIU W BADANIU KRWI MAM NAPISANELAB....I COS DALEJ -CO TO JEST ?

Polecane posty

Witunia. Mam skierowanie na badanie krwi - jest tam napisane morfologia , cukier i wlasnie to cos na L...... co to jest i co sie bada ??????

Gość Na skierowaniu pisze sie
zazwyczaj labolatorium i to wlasnie o to chodzi. Labol;atorium dlatego ze wlasnie tam maja pobrac krew na morfologie i cukier. Leukogram nie bo jest zawarty w morfologii.

dzieki za pomoc-a powiedzcie- czy te badania na te L robi sie jak ma sie podejrzenie o bialaczke???

aha...i jeszcze- czy w poczatkowej fazie bialaczki u 23 letniej dziewczyny sa wymioty krwia? ja nie wymiotuje krwia, ale : -jest mi slabo , stracilam przytomnosc -jestem blada , bardzo , mimo ,ze sien ie odchudzam i prawidlowo odzywiam -bole stawow-szczegolnie kolan -powiekszone wezly chlonne na szyi -nie stwierdzono anemii czy te objawy moga byc objawami pierwszymi bialaczki?

Gość Moga ale tez sa objawami
innych chorob, np anemii z niedoboru zelaza, zapalenie stawow, przewlekle zapalenie wezlow chlonnych.

Gość to znowu ty
?????????????? ile bedizesz zakładac topików na ten sam temat? nie przesadzasz? ty chyba naprawdę jesteś hipochondryczką

Gość trollem to na pewno
Stare numery, koncentracja uwagi na sobie, budzenie współczucia, zakładanie topików gdzie się da. Typowe trollostwo.

Gość Przestań sobie
wyszukiwać choroby, zrobisz badanie, pojdziesz z wynikami do lekarza to sie dowiesz co tobie jest :-D Gdybać to sobie mozna ... :-D