Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytający Was

Gdy emocje już opadną

Polecane posty

Gość Pytający Was

Kilka lat po ślubie i jeszcze więcej po tym jak zaczęliśmy być ze sobą. Czuję, że namiętność między nami stygnie. Czy też tak macie ? Czy to normalne? Czy można to zmienić? Czy pora poszukać urozmaicenia gdzieś na boku?

Gość rozedrgana emocjonalnie Zuza
mi tez emocje opadły i to dawno.Tez zapytałam innych,co mi radza i poradzili mi,zebym rzuciła faceta,który mnie nie zaspakaja. No có,moze poszukaj czegos na boku.To moze byc najlepsze rozwiazanie jesli,oczywiscie,nie chcesz wymienic zony na lepszy model.

Gość lololoa
to normalna kolej rzezczy! Wiele osob szuka pocieszenia w ramionach innych! ale to jest kwestia Twojej moralnosci, a pozatym czasem da sie jeszcze uratowac taki ostygly zwiazek - wystarczy sprobowac wprowadzic cos nowego...

Gość
...jasne....tylko co w przypadku gdy wszystkie pomysły się wyczerpały......bo wszystko ma swoje granice..... Trudno jest radzić w takich przypadkach.....każdy musi sam ocenić związek i sytuację w jakiej się znalazł....gdyby był złoty środek....to nie byłoby nieszczęśliwych i znudzonych sobą małżeństw....a pomysłodawca niezwykle bogaty.

Gość Pytający Was
Zuza, i co rzuciłaśś go ?

a ożeniłeś się dla gorącego sexu czy z miłości? o tym, że porządanie powoli mija chyba wiedziałeś? i nie zastanowiłeś się co zostanie gdy gorący sex zmieni się w szarą codzienność? a gdzie miłość, przyjażń i te sprawy sex można ożywić, ubarwić spróbujcie może co kilka tygodni wyjechać na weekend, hotel+szampan, nieskępowanie(bez dzieci) anonimowość. na zdrade zawsze jest czas a może zacznijcie od naprawdę szczerej rozmowy powodzenia

Gość Pytający Was
Naja, fajnie że są tacy ludzie jak Ty spróbuję jednak bo ją kocham więc może odnajdziemy gdzieś tę dzikość

zacznijcie od szczerej rozmowy wiesz co jest najgorsze(wiem to z własnych doświadczeń bom stara i wiele mam za sobą)? najgorsze dla związku jest to jeśli konflikty życia codziennego powodują(a tak się często dzieje), że kbiety tracą ochotę na sex, zwłaszcza gdy ciągną się długo, gdy nie potrafi się łagodzić ich, wyciągać ręki do zgody