Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Różnica temperamentów w związku!!! Gdy ty pragniesz, a on nie ma ochoty...

Polecane posty

Chcialabym bardzo poznac opinie kobiet ktore są z męzczyznami o mniejszym potencjale seksualnym niz one same.. jak często sie kochacie i kto pierwszy wyskakuje z inicjatywą? czy czujecie się przez to mniej atrakcyjne, zaniedbywane? oczywiscie jezeli w ogole takie pary istnieja...bo na tym forum to wszyscy męzczyzni mysla chyba tylko o seksie...:) no ale jak to jest z wami? ktos się podzieli? Zapraszam!!!

Gość likhkhk v
a ty już znalazłaś kolejnego partnera, bo ostatnio tak się wszystkim żaliłaś????

kiedy się zalilam???????? mozesz mi bardziej to przytoczyc...? a ponadto jak zauwazylas nie pisze tu o sobie...;) zreszta te forum między innymi po to jest by się wyzalic...no czy moglabys mi przytoczyc te moje zalenie? :)

Gość likhkhk v
oj czytałem na kilku forum wiele razy, nie chce mi się szukać

no ale o co tam mniej więcej chodzilo? ;) dlaczego jestes wobec mnie zlosliwa? no chyba ze zapytalas tak po prostu i nie bylo w tym ironii, ale chyba jednak byla...

Gość nie chce Cie straszyc
ale u mnie bylo podobnie tez przestalem miec ochote na moja partnerke mimo ze mialem ochcote na seks i to byl jak sie pozniej okazalo poczatek konca , mimo ze nigdy jej nie zdradzilem

Gość ghjywctrj
no przeciez podkreslila ze pisze ogolnie :O :P

Gość Miareczka
Mój twierdzi , że tego nie potrzebuje. Nigdy się nie kochaliśmy. Z każdym dniem czuję sie mniej kochana, atrakcyjna i ważna. Nie wiem co z tym zrobić, chyba już długo nie wytrzymam, mimo że go kocham.

ale jak to nie ppotrzebuje??????????? :O kazdy tego potrzebuje...taka juz ludzka natura jestes pewna ze nie ma nikogo nna boku???????????

Gość Miareczka
Po prostu mówi, że nie odczuwa potrzeby uprawiania seksu. Wystarcza mu , że się calujemy przytulamy i tyle:(

a jak dlugo to juz trwa??? tzn. ta wasza abstynencja seksualna, no i czy kochaliscie sie wczesniej? bo jesli nie to moze to typ facet ktory czeka na odpowiedni moment...?!? aha..no i ile macie lat? to tez wazne..

Gość Pannienka
A ja z moim facetem idealnie dopasowaliśmy sie pod względem temperamentu:)Prawie zawsze jednocześnie mamy ochotę na siebie.A jeśli już coś to on pierwszy wychodzi z inicjatywą, chociaż czasem to jestem ja. na przykład dzisiaj:)

Gość Miareczka
Mamy po 22 lata, nie nigdy się nie kochaliśmy. NIe mamy też za bardzo doświadczenia w tej materii. Znamy się pół roku , razem jestesmy 3 miesiące.