Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo_zdecydowany

Nie znosimy PREZERWATYW. Prosze o 1.000 wpisow

Polecane posty

Gość taaaaaaaaa
ja kiedys uzywałąm gumekale od kiedy ma stałego faceta to przerzuciłam sie na tabsy i jest ok;)Bez gumki jednak jest o wiele lepiej,no chyba ze sie nie ma stałego partnera...to wtedy gumki sa niezbędne....

Gość taaaaaaaaa
aha ok.sorki,nie doczytałam;)

Gość to mało powiedziane że nie
jasne, jasne... czy wy wszyscy będąc w stałych związkach, współżyjąc regularnie z jednym partnerem robicie to wyłącznie z prezerwatywą?! I tylko ja mam taki "niefrasobliwy" stosunek do tematu? Czy ktoś tu cierpni na nerwice natrectw - no wiecie - "wszędzie pełno zarazków i wszyscy chcą mnie oszukać"...

ale to nie chodzi też o stosunek przerywany. Nie mam już 15 lat, jestem dojrzałą kobietą,zdrową , znam swój organizm, wiem kiedy mam owulację i tyle. Przed uważam - po szaleję . Żaden kalendarzyk. Żadna abstynencja. Żadnych niechcianych ciąż. I nikogo absolutnie nie namawiam.

a prezerwatyw NIENAWIDZĘ :p. Chyba mogę , nie?

to malo powiedziane ze nie: JEstesmy w jednym \'zespole\'. Oby takich jak my wiecej, a ludzie byliby szczesliwsi i mniej zdrad bysmy mieli na tym swiecie. Zaufanie, milosc i wspolna przyszlosc z jednym partnerem to podstawa.

Gość oczywiście że możesz
nikt nie powiedzil,ze NIE:-P

Bardzo zdecydowany - :) Ja też jestem zdecydowana - pozostać przy swoim wyborze :)

Gość wielkie_luki
Kondomy to vhyba tylko dla malolatow z podstawowki, ktorzy nie maja w co wlozyc, wiec wkladaja malego w kondoma... :P

Gość kondomy sądobre tylko0

Gość tylko co
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????:o

Gość xaxaxa
no to masz i mój wpis. Popieram, że w gumce to jak całowanie przez szybę.

Gość Nie narzekajcie
na prezerwatywy dzisiejsze Trzeba było uzywać te 30 lat temu, dzień do nocy. A propos tego mądrali, że on bez prezerwatywy, bo lata praktyki :-D, dobre sobie, juz nie tacy jak ty mieli wpadki. Moja szwagierka po 20 latach praktyki, miala wpadkę i do dzisiaj nie wie jakim cudem zaszła w ciążę. Syn dzisiaj ma 26 lat, a ona nadal nie wie, jak to się stało :-D Ja się śmieję, że pewnie od wiatru, za mocno zawiało :-D, pozdrawiam :-D

Gość Debridat
ja biore pigulki wczesniej kochalismy sie w prezesach jak dla mnie wielkiej roznicy znow nie ma ale moj kotek powiedzial ze jest ogromna wiec teraz kochamy sie bez i jest ok :) wygodniej tak

ten mądrala to ja ?:) jak zawieje to zawieje :) ale bądxmy dobrej mysli:)

Gość prezerwatywy ..
spalmy je wszystkie

Gość poziooomka
nie znosimy nie znosimy... racja

a gumom mówie stanowcze NIE!!! chyba, że już nie ma wyjścia , ble! To jak słuchac muzyki przez scianę Lizać lizaka przez papierek Oglądać kolorowy film w czarno-białym telewizorze Łykac czekoladki w całości NIE NIE NIE!!!:p :)

Gość kkkkkkkkkkkkkk
No to jak sie zabezpieczamy? Szklanka wody zamiast?

żadna szklanka, żadna szklanka, chyba, że po :)

Gość Pannienka
Ludzie mówicie że nie znosicie gumek.Możliwe że są uciązliwe i oganiczją doznania,ale kochajac sie z partnerem to tak jakbyście sie kochali z jego poprzednimi partnerami którymi on/ona wcześniej miała.Może nie wygodnie ale napewno bezpieczniej:)

Gość hlhlhihlh
Panienka: Tyle tylko, ze my tu nie kochamy sie na lewo i prawo i nasi partnerzy tez... To nas rozni.

Gość Pannienka
Do hlhlhihlh Nic nas nie różni a wiesz dlaczego??Bo ja też nie kocham sie "na lewo i prawo". A jestem w prawie 3 letnim związku.gumek używamy nadal bo z powodów zdrowotnych nie mogę brać narazie tabletek, niestety:( A czy Ty dla swojego obecnego partnera byłaś pierwsza??nie był on wcześniej w żadnym związku i nie spał z żadną dziewczyną??O to mi wcześniej chodziło.I naucz sie nie obrażać ludzi

Gość hlhlhihlh
Ja dla niego pierwsza. On dla mnie pierszy. Ot i tyle...

Panienko, bez urazy, ale w ciążę (jak juz podejmiesz taką decyzję) to chyba zajdziesz przez inseminację , no bo wiesz, tradycyjnie bez gumki to byś sie przespała z jego wszystkimi poprzedniumi dziewczynami i tych dziewczyn partnerami ...:o

Gość Pannienka
no to gratuluję, ale podejrzewam że jesteś jeszcze młoda(chociaż mogę sie mylić).w moim przypadku raczej trudno wymagać zebym była jego pierwszą,chłopak ma wkońcu swoje lata, chociaż on dla mnie był i jest pierwszy.

Gość alabam
ja tez nie znosze prezerwatyw, na początku używaliśmy ich, jednak po jakims czasie zrezygnowaliśmy i sexujemy się na żywca... o wiele lepsze doznania. Jedyny minus to taki, ze bez gumki ja jako facet szybciej mam orgazm

Gość Pannienka
Do to mało powiedziane że nie w ciąże narazie nie zamierzam zachodzić, więc to chyba rozsądne że używamy jakieś formy zabezpieczenia. A jeśli przyjdzie czas na dzieci to z tym nie bedzie z tym żadnego problemu:P Przez 3 lata sie odkaził:P