Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aloiw

KTO BRAŁ REVALID?

Polecane posty

Gość aloiw

Witam. Biore Revalid od kilku dni i chcialabym dowiedziec sie czy te tabletki pomogly komus? Pozdrawiam:)

Gość aloiw
Dziekuje za odpowiedzi.

Gość kinguniunia
pomaga

Gość aloiw
A czy po tym humawicie przestaly wypadac ci wlosy? Bo ja szukam czegos dobrego i niedrogiego.

Gość uuuu
Humavit 'Z' ja stosowalam zjadlam 4 opakowania i gdy go bralam bylo wszystko oki ale gdy tylko przestalam problem wrocil:(terazkupilam sobie ampulki Seboradin wlosy nie wychodza:)ale co bedzie jak przestane juz je brac:(

mam lepsze produkty od revalidu!!!98% przysfajalnosci do organizmu efekty widac juz po 2,3 tygodniach brania preparatów.24 preparaty na rózne dolegliwosci.poczytajcie na www.vision-polska.pl pozdrawiam majkosia80@o2.pl

Gość aloiw
Czy ktos jeszcze bral Revalid? Prosze o opinie na temat tych tabletek.A moze sa lepsze? Pozdrawiam.

Gość lilieczka
ja biore loxon i jestem zadowolona.

Gość Nie polecam
Jakis czas temu zaczęłam brac Revalid - było mi po nim strasznie niedobrze, odbijało mi sie, kilka razy wymiotywałam. Szczególnych efektów teżnie zauważyłam. Drugiego opakowania juz nie kupie -przetestuje może cos innego. Oczywiście wszystko kwestia organizmu.

Gość aloiw
Bo jak sie bierze Revalid to nie na czczo.Ja tak wzielam jedna z pierwszych tabletek i malo co niezwymiotowalam.Trzeba te tabletki brac przed posilkiem lub w trakcie i wszystko jest ok.:) Pozdrawiam

Gość aloiw
podnosze:)

Gość polaaca
Moja siostra brala kiedy jej wypadaly wlosy i revalid jej pomogl nawet podczas brania bardzo malej dawki ok 2 tabletek dziennie po 2 miesiacach juz widziala efekty.teraz ja zaczelam go uzywac mam nadziej ze mi pomoze.Biore dawke intensywna czyli 6 tabl dziennie

Gość aloiw
Bardzo dziekuje za odpowiedzi:). Cieszy mnie to, iz te tabletki pomagly komus. Moze i mi pomoga?

Gość aleksander772
Miałem straszny problem z wypadaniem włosów niestety żadne produkty nie pomagały,aż w końcu postanowiłem spróbować czegoś innego a mianowicie Profolan http://wypadaniewlosow.milejdi.pl i powiem wam że to był strzał w 10 a nawet 100;) Moje włosy zaczęły robić się gęstsze a ich kolor był wyrazisty!

Gość zybek

Ja brałem, miałem łysienie plackowate i włosy odrosły jestem zadowolony z niego ale już jest chyba nie dostępny i nie wiem dlaczego.