Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia____22

!!!!!!!!!!!Wiązanka Ślubna!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Kasia____22

Dziewczyny!!!!!! Napiszcie proszę jakie miałyście, jakie będziecie miały bukiety slubne?????? Kocham tulipany, ale podobno są bardzo nietrwałe. Zasmuca mnie ta, mam nadzieje plotka, ponieważ chcę mieć tulipany w wiązance żlubnej. Napiszcie proszeczy rzeczywiscie jest prawda????

ja miałam tulipany w wiązance ślubnej, bukiet wyglądał bardzo efektownie tym bardziej że ślub był w zimie

Gość mloda mezatkaa
hejka ja mialam roze takie piekne rasowe sprowadzane z Holandii kolor taki rdzawy bo nie byl to czerwony i boki byly ecru byly po prostu przepiekne ja kocham roze wiec dla mnie nie bylo dylematu ale zupelnie nie wiedzialam jaki chce miec bukiet ksztalt ale poszlam ze zdjeciem sukni do kwiaciarni i tam doradzili mi jaki bedzie odpowiedni chcoc do konca nie wyobrazalam sobie jak bedzie on wygladal zobaczylam go w dzien slubu i byl po prostu moj piekny wymarzony cudo

Ja miałam cudny bukiet z białych róż, nazywał się \"barokowy\" - była to klasyczna wiązanka i wyglądała ślicznie, kwiaty długo po ślubie się trzymały i ładnie ususzyły:) Życzę szczęścia! :)

Zapomniałam dodać, że suknię miałam granatową, dlatego wybrałam białe kwiaty :)

Gość panna młoda
ja miałam z Kali i białych róż...droga ale rewelacyjnie wyglądała... a trraz szykuję sie do drugiego mojego ślubu, teraz kościelny

Gość z Kali
? Kali kupić krowa? :o

Gość ankha12_
ja bede miała pęk ślicznych tulipanów!! prosto, naturalnie i efektowenie!!!!!!!!!!!!

a moze znacie jakies stronki z bukietami?? podajcie prosze a przy okazji mi tez z tulipanow bardzo by sie podobalo

Gość panna młoda - jakiś czas temu
ja miałam trzy kantadeski (mini kalie) na grubym, zielonym liściu, bez innego przybrania. zaskakująco tanio i zaskakująco efektownie. bardzo niekonfliktowe, bo lekkie i poręczne, długo się trzymały, na zdjęciach wyszły bardzo ładie, polecam.

Gość
no wlasnie, a moga te z Was, ktore juz maja slub za soba, powiedziec ile placilyscie za wiazanke?

Gość
panna mloda- jakis czas temu--> cena naprawde bardzo przystepna :) ja sie przerazilam jak szukalam wzoru wiazanki, ktora chcialabym miec w necie weszlam na pierwsza lepsza strone, ktora mi pokazalo w google nie dosc, ze wiazanki nieladne (moim zdaniem), to ceny porazajace- od 300, 350, 450 zl jakas kpina :D zreszta zobaczcie same: http://www.kwiaciarniaflora.com.pl/slubroze.php

Mój bukiet - ten barokowy, o którym wyżej pisałam, kosztował 6 lat temu w W-wie 200zł. Ale był przepiękny! 🌼

Gość bbbbbbbbbbbbbzzz
mialam przepiekna wiazanke z kwiatow ogrodowych. Kolezanka zrobila, za darmo. Ale to bylo lato.

Gość normalnie suuuper
ten adres, kobito dzienki. Ha teraz mój lubu będzie mieć co oglądać :P Poprostu super są tam bukiety-polecam

Gość gość
Ja bede miała ze wrzosu,bede z siostra go robiła.Zaraz na mnie naskoczycie ze wrzos nie nadaje sie na ślub bo to przewiduje rychle rozstanie.Wiem o tym i w takie zabobony nie wierze,

Gość bianka dekoracje
To nieprawda, że tulipany są nietrwałe. Oczywiście trzeba je odpowiednio przygotować, odpowiednio zaplanować i zabezpieczyć bukiet, ponieważ tulipan rośnie po scięciu i kieruje się w stronę światła/ciepła...Ale dobry florysta bez problemu sobie z tym poradzi.

Gość gość
ja miałam wiązankę z rosebelle.eu ;) z kwiatów stabilizowanych, taką czerwoną w kształcie kuli! :) piękna i trwała

Gość gość
do każdej osoby inna wiązanka pasuje!

Gość gość
ja wybierałam sobie wiązankę ślubną w http://www.artico.com.pl/ w Krakowie, tam dużo mi doradzali przy wyborze, najlepiej po prostu to omówić ze specjalistą