Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rafaellowa

Czystość do ŚLUBU..... kto jest ZA???....

Polecane posty

Potrzebuję zanalizować wiersz, prosze powiedzcie po przeczytaniu co wam sie nasuwa, albo jelsi mieliscie z nim cos do czynienia to mozecie powiedzieć jaką ma tematykę? Ja mam parę koncepcji ale potzrebuję się upewnić, czy aby tak samo widze pewne sprawy i czy sobie czegos nie wymyslam... Z góry seerdecznie dziekuje za pomoc, pozdrawiam :) A oto wiersz: Marcin Świetlicki - Listopad Listopad, niemal koniec świata, kilka minut przed zmierzchem. Schroniłem się w kawiarni, siadłem tyłem do światła. Wolne? Zajęte - odpowiadam, rzucam kurtkę na to drugie krzesło. Och, gotów jestem już wyjść z tego miasta, ręce wytrzeć o liście, cały ten kurz, tłuszcz miasta wytrzeć o liście, wyjdź ze mną, zobaczysz. Znudzimy się i pozabijamy po tygodniu, ale pomyśl o tych łunach, które pozostawimy za sobą, o tych wszystkich miejscach i kobietach, mężczyznach; pomyśl - z jaką ulgą będziemy krzyczeć w hotelowym pokoju, na najwyższym piętrze, a nasze krzyki dotrą na pewno aż na portiernię. Wolne? Już, już za chwilę będzie wolne - odpowiadam. Zmierzch.

Gość idź
Takie tam, ciamciaramcia. Generalnie o marzycielu, który i tak będzie wieczorem jechał na ręcznym.

Gość hamonikowate
no, o czystosci do slubu to chyba nie jest.

Gość helga33333
Nie ma to jak odpowiedź po 4 latach :D Na pewno justyneczka tu jeszcze wchodzi i zobaczy odp... heh :P

justynka ty masz chyba cos z glową :D a jak sie okaże po slóbie ze koleś nie umie nawet się do piona ustawic :Dbuhahahhaha co za durny pomysł,ja sobie nie wyobrazam zebym sie chajtną a potem sie okazuje ze laska nie umie nawet laski zrobic :P:D:D jep co za shit...